Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Cześć! Mam pytanie do Warszawiaków, ja to tylko przyjezdny słoik co mieszkał na Bemowie na studiach. Chce kupić mieszkanie 100 metrów +/- i rozważam następujące dzielnice Powiśle, Wilanów, Żoliborz, Mokotów. Mógłby ktoś doradzić gdzie fajnie się mieszka? Budżet z gumy, wymagania to głównie dużo zieleni, jakieś fajne miejsce żeby pobiegać czy wyskoczyć na rower, dostępność sklepów żeby mieć blisko, dojazd do centrum do 25 minut najlepiej. A no i żeby nie było chamskiego zabudowania blok przy bloku strasznie blisko. Ktoś coś? Czy Wilanów jest git czy ten tramwaj to bez sensu i lepiej coś szukać z metrem? Szukam czegoś najlepiej z tarasem, ewentualnie dwupiętrowe. #nieruchomosci #warszawa #mokotow #powisle #zoliborz #wilanow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Jeśli tak, to po prostu postaw chatę w międzylesiu zamiast iść w bloki, jest to obszar administracyjny Warszawy, masz stację kolejową, centrum handlowe i piękne lasy. Za 1,5 miliona kupisz dużą, leśną działkę, za kolejne 1,5 postawisz 250m^2 chaty na poziomie Mike'a Tysona z basenem i potrójnym garażem.
Jeśli koniecznie bloki, to Mokotów jest optymalny pod względem
@Yuri_Yslin: A jednak to robisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Nie wiem gdzie na Bemowie mieszkałeś, ale przecież spełnia wszystkie warunki. Metro już jest i zaraz będą kolejne przystanki, Las Bemowski z opcją przejazdu do Kampinosu, Park Górczewska, sklepy spożywcze, budowlane, odzieżowe, sportowe itd też są.
źródło: Stan-surowy-zamkniety-co-zawiera
PobierzMiasteczko nie jest terenem zalewowym, nigdy nie było tam wody z Wisły. Możesz obejrzeć znaczniki wysokiej wody w parku przy pałacu.
to wielka zaleta
@krolik_wie_lepiej: najlepsza część Ursynowa :) choć po likwidacji Tesco trochę zawalona samochodami.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Kitku_Karola: to oczywiste, że powyżej skarpy nie może być powodzi. Tak się jakoś sklada , że pałac(budynek, bo dolne ogrody były) nigdy nie był zalany, a trochę stoi. Nawet jak nie było wałów.