@MLeko29: w niemczech na plazy - ani jednego parawanu, pl to dramat
Parawany plażowe są popularne nie tylko w Polsce, ale na wielu plażach na całym świecie, gdzie służą jako ochrona przed wiatrem i piaskiem. @Barte_q jakby w niemczech były tak popularne jak w Polsce, a w Polsce byłyby mało popularne, to bylby zachwyt jaki to wspaniały wynalazek, a "polaczki to wolą przycebulić kilka zł i zrec
@slawomirus: nie nie, to ty wrzuć jak nie sprzątną. To nie ja stawiam oskarżenia więc to nie na mnie ciąży udowodnienie czegokolwiek. Tak to działa niestety.
To nie oskarżenia a domniemanie. Ty stwierdziłeś z pewnością że jest błędne. Więc udowodnij. Odwracasz kota ogonem. Nigdzie nie napisałem, że jestem pewien lub, że wiem, że tego nie sprzątnęli. To ty stawiasz tezę,
@Krupier A jak z obleganiem plaży w sezonie dużo ludzi? Bo właśnie szukam takiego miejsca nad naszym wybrzeżem jak najmniej obleganym. W tym roku byłem w Mikoszewie, też na plażę przechodzi się przez las i było właśnie mało ludzi ale też pogoda nie dopisała więc ciężko powiedzieć jak było by z obleganiem w dobrej pogodzie.
A jak z obleganiem plaży w sezonie dużo ludzi? Bo właśnie szukam takiego miejsca nad naszym wybrzeżem jak najmniej obleganym. W tym roku byłem w Mikoszewie, też na plażę przechodzi się przez las i było właśnie mało ludzi ale też pogoda nie dopisała więc ciężko powiedzieć jak było by z obleganiem w dobrej pogodzie.
@derek25: no teraz właśnie jest sezon i jak widzisz. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Krupier A to ja jeżdżę wszędzie nie tylko na wschodzie :) bo ja jestem ogólnie z południa Polski. Więc czy wschód czy zachód to jest mi obojętne. Także zapisuję sobie Pogorzelisko i i cypel rewski :)
Możesz jeszcze dorzucić Pustkowo, Łukęcin i Wisełkę, też powinien być w miarę spokój. No i tak naprawdę cały pas Wolińskiego Parku Narodowego, ale tam już trzeba ładny kawałek się przejść, bo zaparkować blisko nie będzie gdzie.
W Wisełce jest super miejscówa, opuszczony ośrodek wypoczynkowy (w dobrym stanie jeszcze, zamknięty na cztery spusty) i za nim zejście na plażę. Też cisza
źródło: 1000057120
PobierzParawany plażowe są popularne nie tylko w Polsce, ale na wielu plażach na całym świecie, gdzie służą jako ochrona przed wiatrem i piaskiem.
@Barte_q jakby w niemczech były tak popularne jak w Polsce, a w Polsce byłyby mało popularne, to bylby zachwyt jaki to wspaniały wynalazek, a "polaczki to wolą przycebulić kilka zł i zrec
Wszyscy głupi tylko jeden naród mądry. Kto to widział żeby był wiatr i piasek na plaży. Szkoda że się nie da klimy zabrać bo gorąco
10-15 minut spacerku od jednego z głównych zejść na plażę. Z parkingiem jedynie był problem.
źródło: 1000041236
Pobierzźródło: 1000041258
PobierzTo straszne. Nigdzie indziej ludzie tak nie robią. W ogóle.
źródło: temp_file1258122588306831460
Pobierz@derek25: no teraz właśnie jest sezon i jak widzisz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przy zejściach na plażę
Także zapisuję sobie Pogorzelisko i i cypel rewski :)
Możesz jeszcze dorzucić Pustkowo, Łukęcin i Wisełkę, też powinien być w miarę spokój. No i tak naprawdę cały pas Wolińskiego Parku Narodowego, ale tam już trzeba ładny kawałek się przejść, bo zaparkować blisko nie będzie gdzie.
W Wisełce jest super miejscówa, opuszczony ośrodek wypoczynkowy (w dobrym stanie jeszcze, zamknięty na cztery spusty) i za nim zejście na plażę. Też cisza
Dzięki wielkie za tyle miejscówek, będę obczajał w przyszłości.
Dalej za nim masz zejście na plażę. Widać tam napracowanko, fajne miejsce musiało być.