Wpis z mikrobloga

@slawomirus: przykro mi, to ty musisz udowodnić swoje "domniemanie". :)

Następnym razem po prostu nie rzucaj oskarżeń i słów na wiatr jeśli nie masz ich czym poprzeć.
  • Odpowiedz
@slawomirus: ty masz typie zaburzenia i tyle. idź się mądrować gdzie indziej. to ty odwracasz kota ogonem. typowy wykopek: najpierw chrzani głupoty a potem tak będzie kręcił, żeby tylko nie przyznać, że nie ma racji. I tak się składa, że mam skończone prawo, więc idź się mądrować gdzie indziej
  • Odpowiedz
wiesz czym jest domniemanie niewinności lub winy? (Domniemam, że nie ( ͡º ͜ʖ͡º))

@slawomirus: wiem. Dlatego domniemam, że ty jesteś mega syfiarzem, nigdy po sobie nie sprzątasz i wywalasz śmieci na ulicę. I się nie myjesz.
  • Odpowiedz
  • 16
@MLeko29 Jezus Maria czytać te komentarze to raka idzie dostać. Zepsuli,polaki wiesniaki, nie naprawia, syf zrobili, za granicą lepiej, nasmiecili, narobili roboty innym...
  • Odpowiedz
ty masz typie zaburzenia i tyle. idź się mądrować gdzie indziej. to ty odwracasz kota ogonem. typowy wykopek: najpierw chrzani głupoty a potem tak będzie kręcił, żeby tylko nie przyznać, że nie ma racji. I tak się składa, że mam skończone prawo, więc idź się mądrować gdzie indziej

@RyanWolf: chłop jest przekonany, że jak użyje słowa "domniemam" to już nie jest to oskarżenie. XDD
  • Odpowiedz
@slawomirus: ale masz problemy xD napewno traktor sobie nie poradzi z 50cm wałem z piasku. Nie wpuszczaj ludzi na plaże bo przecież ręczników też moga po sobie nie posprzatac. Nie bede tez budowal w tym roku zamków z piasku z moim synem bo pan traktor tego nie udzwignie xDDD
  • Odpowiedz
@Lupus_Management bo warto znać znaczenia słów. Domniemanie to nie oskarżenie. ¯_(ツ)_/¯
Ale spoko. Załóżmy, że pochopnie rzuciłem słowa. Zapewne państwo po sobie ładnie pozbierali wszystko i wszyscy są zadowoleni. Nie ma sensu się unosić.
  • Odpowiedz