Aktywne Wpisy

Shoujiki +43

stary_grat +15
#chwalesie #tatuazeboners
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
dziarki i forma do oceny :) dlugo nie moglem sie zdecydowac ale tak mi sie podobają tatuaże że wydziarałem sobie całą klate a co sie bede, uwielbiam tatuaze i byc wytatuowanym. nareszcie wygladam lepiej jak zwykly bialy czlowiek bez pojecia o swiecie i zyciu i modzie
źródło: image
Pobierz

źródło: 1000057120
PobierzTo tylko domniemanie, żadne osobiste wycieczki.
To nie żadne tłumaczenie sobie tylko fakty. Żeby mi miało ulżyć to najpierw musiałbym być czymś zdenerwowany czy coś. Tymczasem pełen luz i jedynie beka z twoich fikołków. :D
Oczywiście nie wyzywam, to tylko domniemanie xDD
Spoko. Już ci pisałem. Jeśli ci ulży to nie tłumacz się. Zdrowie najważniejsze
@koneser_progresywnego_discopolo: a tu się nie zgodzę, najgorsze to jednak są zielonki i konta do 3 miesięcy, bo to najczęściej nowe konta po banie na podstawowym. Przegrywy blackpillowcy albo frustraci polityczni
@Barte_q: jakieś kompleksy na punkcie narodowym? Wieśniactwo to darcie mordy, robienie grilla, puszczanie muzyki
To nie były osobiste wycieczki tylko domniemanie, przecież napisałem.
Niewiele
@NieBendePrasowac: zdecydowanie. Potem taki człowiek jedzie za granicę i jest zadowolony z takich plaż. Ale przynajmniej nie ma parawanów! XD
źródło: widok-na-piękny-ośrodek-letni-ksamil-albania-sierpień-pięknej-letniej-zatoki-morskiej-z-turkusową-wodą-biali-piaskowcy-205271354
Pobierz