Wpis z mikrobloga

@slawomirus

Skoro tak sobie to tłumaczysz I dzięki temu będziesz mniej sfrustrowany to ok. Ważne, że ci ulżyło

To nie żadne tłumaczenie sobie tylko fakty. Żeby mi miało ulżyć to najpierw musiałbym być czymś zdenerwowany czy coś. Tymczasem pełen luz i jedynie beka z twoich fikołków. :D
  • Odpowiedz
@Krupier

@slawomirus

> Skoro tak sobie to tłumaczysz I dzięki temu będziesz mniej sfrustrowany to ok. Ważne, że ci ulżyło

To nie żadne tłumaczenie sobie tylko fakty. Żeby mi miało ulżyć to najpierw musiałbym być czymś zdenerwowany czy coś. Tymczasem pełen luz i jedynie beka z twoich
  • Odpowiedz
Jak to jest, ze im starsze konto tym bardziej p----------y czlowiek za tym stoi

@koneser_progresywnego_discopolo: a tu się nie zgodzę, najgorsze to jednak są zielonki i konta do 3 miesięcy, bo to najczęściej nowe konta po banie na podstawowym. Przegrywy blackpillowcy albo frustraci polityczni

niemczech na plazy - ani jednego parawanu, pl to dramat

@Barte_q: jakieś kompleksy na punkcie narodowym? Wieśniactwo to darcie mordy, robienie grilla, puszczanie muzyki
  • Odpowiedz
No nie wiem czy taki luz skoro musiałeś sobie ulżyć używając osobistych wycieczek.

To nie były osobiste wycieczki tylko domniemanie, przecież napisałem.

Ale rozumiem.

Niewiele
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: wg mnie nie ma nic gorszego niż stary wyjadacz, który musi zaznaczyć swoją mądrość życiową, a te nowe konta z reguły dostają bana zanim wyjdą z zielonki i jakby no to oczywiste, że zielonki na poważnie brać nie można, pozostałe przypadki o których mówisz to rak obecnego wykopu i nic z tym nei zrobisz, dużo łatwiej odseparować bo jednak z reguły piszą na swoich tagach a nie srają żarem
  • Odpowiedz
@Krupier

>No nie wiem czy taki luz skoro musiałeś sobie ulżyć używając osobistych wycieczek.

To nie były osobiste wycieczki tylko domniemanie, przecież napisałem.
  • Odpowiedz