Wpis z mikrobloga

@hpiotrekh: SZOK!!! jak to możliwe żeby w kraju o PKB na osobę w wysokości 4300 $ jest nieco taniej niż w kraju gdzie ten wskaźnik wynosi 23000 $. Ja bym z tego wysół wniosek, że ta mityczna "zagranica" to ma trochę za drogo jednak. Ale umysł wykopka inaczej pracuje widzę xD
  • Odpowiedz
@hpiotrekh a potem nagłówki w wiadomościach - polscy pciembiorcy z Gdańska dziwią się, że nie ma gości. Pan Mariusz ma hotel na 1000 osób, w tym roku już 4 razy musiał podnosić ceny żeby wyjść na zero, a klientów dalej brak. Co się stało, że Polacy nie chcą jeździć nad polskie morze?
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: ale ludzie i tak będą walić nad to polskie morze, żeby w--------ć mrożoną rybę z Biedronki w cenie x10 i cmokać jaka dobra, pewnie z dzisiejszego połowu, albo dawać się kroić goralenvolk na prawie do oddychania xD
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: powiem ci tylko, że i tak zeszli z cenami. W czerwcu oglądałem oferty dla 2 osób na tydzień, to złoty groń podbijał pod 8k, klimczok pod 7k, a średnia cena to było 6. Teraz chyba klientów brakuje bo oba te hotele da sie już za 4,5 złapać. Dodam tylko, że w czerwcu byłem w egipcie na 2 tygodnie, all dla 2 osób i zapłaciłem 7,2k w radissonie. Ofc w
  • Odpowiedz
  • 10
@nairoht to mega drogo akurat.

Czerwiec w tym roku 4 osoby (pełnopłatne), 14 nocy w Marsa Alam, hotel 5*, brak Ukraińców i Rusków (90% Włosi specjalnie szukałem takiego hotelu), opinia 4.6 na Google za 7500 PLN na wszystkich

W dodatku rafa jedna z najlepszych w Egipcie
Caracas - @nairoht to mega drogo akurat. 

Czerwiec w tym roku 4 osoby (pełnopłatne),...

źródło: temp_file5657934414714336954

Pobierz
  • Odpowiedz
@Caracas: no tak ale w hotelarstwie zawsze najdrożej wyjdzie dla pary czy singla, a nie rodziny chociaz przy 2+3 koszty czasem mogą mocno wzrosnąć, ale odklejnie w górach i nad morzem to szok xD
  • Odpowiedz