Wpis z mikrobloga

@Caracas: Tak Marsa, dokładnie za 15 noclegów. 2200 za 11 noclegów to może jak z dnia na dzień leciałeś, ale ciężko taka cene wyłuskać. 7200 za 2 osoby na 15 nocy to i tak był dobry snajp. Oczywiście mówimy o wycieczce zorganizowanej, jak sam sobie ogarniesz hotel i przelot, to może i będzie taniej, ale nie chce mi sie p-------ć z tym.

Możesz napisać, czy swój hotel, który dałeś na
  • Odpowiedz
@dolan_plusk: Nie wiem, słyszałem opowieści, że za dużego bigmaca z cola da się polecieć do Hiszpani i z powrotem jak umiesz szukać ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja ewidentnie nie umiem, więc biorę wycieczki zorganizowane. Inny temat, że ludzie potrafią szpanować ceną, a potem się okazuje, że lecieli na 2 tygodnie, zapakowani w bagaż podręczny, a decyzje o wylocie musieli podjąć tego samego dnia, bo wylot był
  • Odpowiedz
Z czym do ludzi xD

Za 6k (para, 7 pełnych dni) byłem w zeszłym tygodniu na Cyprze.
4*, All in, hotel 100m od morza, lampa dzień w dzień.
  • Odpowiedz
@Johny15123 Zawsze żona jest spakowana. Ja wszystkie hotele znam na pamięć (minusy i plusy każdego). Pojawia się wylot za 20h klikam i jadę. Radisson mi nie pasował że względu na rafę.

7500 to i tak dużo. Było za 6700 z Katowic wylot (ja brałem za 7500 Bydgoszcz bo mieszkam nad morzem Bałtyckim) więc Katowice odpadają.

Tu masz jak kupiłem np. Grecję 3 osoby + niemowlę 10 dni hotel przed kategoryzacją do
Caracas - @Johny15123 Zawsze żona jest spakowana. Ja wszystkie hotele znam na pamięć ...

źródło: temp_file7785885760181105972

Pobierz
  • Odpowiedz
@Johny15123 a ta Grecja to wycieczka 8 h przed wylotem. Nawet umowy nie dostałem na czas jak byłem na lotnisku. Babka z Grecosa zapewniała, że będą mieli moje dane na lotnisku. Mieli ale wpisane długopisem :D dla porównania ja zapłaciłem 3500 PLN na 4 osoby a była para w tym samym hotelu też z Grecosa ten sam termin i lot - płacili 11 700 za dwie osoby ;)
  • Odpowiedz
@hpiotrekh: @Caracas w tym roku postanowiłem zabrać rodzinkę na urlop, pierwszy raz od dłuższego czasu bo mamy 3 małe bąbelki, najstarszy 6lat. No to szukam nad polskim morzem z wyżywieniem na tydzień mniej więcej..... No i już byłem blisko wyrobienia im paszportu i w-------a do jakiejś Turcji, Bułgarii czy innego Egiptu / Cypru, bo ceny powalają. Ostatecznie pojechaliśmy nad morze polskie i oczywiście 3 dni lało, tłumy w miasteczkach...
  • Odpowiedz
A może dołożyć jeszcze więcej i spędzić tydzień nad polskim morzem? Co prawda bez all inclusive, bez rozrywek i pewnie z deszczem. Ale za to bardzo drogo.

@dr_papieros: XDDD

Kolejny raz się kompromitujesz pokazując, że nie umiesz znaleźć wakacji w Polsce w normalnej cenie. :D
  • Odpowiedz
@Caracas: No rafy są w dupie, to prawda, trudno się dziwić jak n----------ą tam statki całe dnie, a ludzie wylewają hektolitry olejku do opalania.

Chce tak polować na Meksyk ewentualnie Zanzibar w styczniu/lutym/marcu. Jak masz jakieś dobre hotele 5* tam sprawdzone, to możesz podrzucić.
  • Odpowiedz
SZOK!!! jak to możliwe żeby w kraju o PKB na osobę w wysokości 4300 $ jest nieco taniej niż w kraju gdzie ten wskaźnik wynosi 23000 $. Ja bym z tego wysół wniosek, że ta mityczna "zagranica" to ma trochę za drogo jednak. Ale umysł wykopka inaczej pracuje widzę xD

@nastynas: r-------o mnie ostatnio jak się jakiś wykopek podniecał, że w Grecji jest taniej niż w Polsce. :D
  • Odpowiedz
Z czym do ludzi xD

Za 6k (para, 7 pełnych dni) byłem w zeszłym tygodniu na Cyprze.

4*, All in, hotel 100m od morza, lampa dzień w dzień.

@yaszczur: to w sumie drogo.
  • Odpowiedz