Wpis z mikrobloga

@dr_papieros XDDD bez opcji. Zanim gorąco się zrobiło w Iranie to widziałem wycieczkę za 9k Iran Azerbejdżan i Armenia 12 dni. Myślałem nad tym bo taka objazdowa fajna. A jak ktoś mi mówi se bierze takie g---o nad morze to papież JPG i Elo
  • Odpowiedz
@hpiotrekh zajebjscie tam jest, naprawdę. Byliśmy z różowa w Salalah w styczniu (tam jest zima więc najchlodniej 28 stopni), na tydzień i serio, tam nie mam się do czego przyczepić. Ludzie wspaniali, mili, że towarzyscy, bardzo tanio, mimo iż średnia pensja jest wyższa. Atrakcje również niczego sobie, masa dromaderow, punktów widokowych, niesamowite morze. No mogę wymieniać w koło. Płaciliśmy 3600 za osobę lotem z wawki bezpośrednio.
Polacy tam dopiero drugi sezon
  • Odpowiedz
@johnnnnn: temperatura elegancka 29-34 stopnie. Chyba jeden dzień był tylko taki, gdzie powiedziałem, że trochę za ciepło jak dla mnie, odczuwalna była 36 wtedy. Więc w lipcu czy sierpniu na pewno bym się nie wybrał, ale czerwiec jak najbardziej git i ceny też git.
  • Odpowiedz
@hpiotrekh jeszcze większe raczysko to te wszystkie holiday resort które są w rzeczywistości osiedlami kornikow. Tydzień tam kosztuje ok 7000 zł, do tego milion różnych doplat za parking itp. Kiedyś jeden mireczek opisał szczegóły takiego pobytu bo miał jakis voucher którego ostatecznie wolał nie wykorzystać xd
  • Odpowiedz
@Filipiak20 Po 1 dla linii lotniczych niemowlę to dziecko do 2 roku. Po 2 kupujesz lizak w aptece (bez cukru) który wyrównuje coś j---e w uszach dziecka. Mój syn ma 3 lata i latał już łącznie z 12 razy w tym na locie międzykontynentalnym nigdy nie płakał.

Zresztą zawsze możesz wykupić klasę biznes no nie?

Odszkodowanie to powinni płacić za loty w czarterach z pijanymi Polakami klaszczacymi, że samolot wylądował.
  • Odpowiedz
@smalczyk1 Google opinie + trip advisor to wystarczy mam zawsze pełny obraz sytuacji. Hotele znam na pamięć (wybieram rekin gdzie chce jechać) czytam w pracy opinie i jak wlatuje last minute nie czytam już nic tylko kupuje
  • Odpowiedz