Aktywne Wpisy
malkontent +63
Skąd w kobietach tyle próżności? Jestem na wakacjach za granicą i co druga młoda juleczka strzela sobie focie w klimacie soft p---o albo jak do reklamy na roksie. Wydymają usta jak do loda, wypinają d--y i c---i. Co się stało z naszym społeczeństwem? Dlaczego młode kobiety czują potrzebę żeby zwracać na siebie uwagę dupą i cyckami? Czy kobiety zdają sobie sprawę, że same kreują się na obiekty seksualne? Jak traktować poważnie takie

arinkao +132
Placki ziemniaczane po bandycku - z gulaszem wieprzowym i borowikami, na górze pulpa paprykowa z rydzami, cebula dymka (ʘ‿ʘ)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250731_155407
Pobierz

1. Brać ślub - nie ma to w zasadzie żadnych korzyści natomiast jest masa ryzyk. Możesz dostać alimenty na kobietę i to w zasadzie do końca życia bo nie ma tu limitu czasowego, wszystko co kupisz jest na pół, kupisz dom za pół miliona? Połowa domu z automatu też jest jej.
2. Posiadanie dzieci - 50% rozwodów więc jeśli nie pyknie to masz alimenty na realnie 25 lat.
3. Wspólne mieszkanie z kobietą we własnościowym domu, jakaś większa awantura wezwie policje i z automatu bez żadnych dowodów jesteś wyrzucany (wystaczy jej niczym nie poparte słowo).
Powiecie co w takim razie robić? Nie brać ślubu, nie mieć dzieci, a mieszkać w wynajętym bądź mieszkać blisko siebie w osobnych mieszkaniach. To takie proste, a może wam dosłownie uratować życie bo bycie chłopem w Polsce aktualnie przypomina trochę polowanie na murzyna XD Na każdym zakamarku czai się mina..
#blackpill #niepopularnaopinia #przegryw #takaprawda #redpill #zwiazki #tinder #badoo #gownowpis #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #p0lka
@pepe998: Rel. Gdy byłem na terapii leczenia uzależnień na oddziale dziennym, to w 80% były normalne chłopy, nie widać że alkusy czy coś, tylko po "kłótni" ze swoją żoną sąd nakazł im terapię xDD Te pozostałe 20% to widać było że alkusy motzne.
@Pardo: dokładnie tak, bardziej kwestia zakodowania pewnych rzeczych od małego niż własny realny wybór
@Pardo: Dużo osób przytacza kwestie niższych podatków jak dobrze zarabiasz a ona słabo ale to może się
Tym, że przy okazji sąd nie zasądzi Ci płacenia na jakąś prukwę
Mam ten komfort, że nie muszę się wcale zastanawiać, czy powinienem to robić i się to nie zmieni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co? Serio? Na kogoś tak jakby obcego?
Ale nieee, czekaj. Mi chodzi o to, że jak nie masz ślubu to na babę nie musisz dodatkowo łożyć... że na dzieciaki to wiadomo. To nie wina dzieci, że dorośli sie nie dogadują. Choć uważam, że alimenty powinny być proporcjonalne do wkładu drugiego rodzica który ich nie płaci.
@NieBojeSieMinusow: żeby się kiedyś nie okazało że taki twardziel jak ty skończy z alimentami na pół życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taaa. Jak baba Cię pozwie, że przez rozwód z Tobą obniży się jej standard życia to wtedy sąd może zasądzić alimenty.
@pepe998: ciekawe czy jest jakaś statystyka mówiąca ile jest takich par procentowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)