Wpis z mikrobloga

• 7
@Mega_Smieszek

A ja mam wrażenie, że Bobek w końcu założył spodnie (albo mu chłopaki nagadali) i postanowił w końcu zadbać o siebie a nie o Anię, której zawsze się Barcelona marzyła.
  • Odpowiedz
@Famine: xD kontrakt mu sie skonczyl, kazdy wie, ze jest u kresu kariery i ciezko juz znalezc dobrego sponsora. XD Anke to od ma w p-----e, juz lata temu ruchal jakieś kelnerki, tylko wykupili wyczyszczenie internetu z tej informacji, a na pudelkach i innych bylo, ze ma romans xD to teraz Anka sie msci…
  • Odpowiedz
kazdy wie, ze jest u kresu kariery i ciezko juz znalezc dobrego sponsora.

@Arivederczi: przecież on mógłby do końca życia nie pracować, siedziec sobie na jakichś Hawajach czy Hiszpanii i codziennie surfować i mieć wywalone na wszystko
  • Odpowiedz
@Arivederczi: jak kazdy bogaty, a tu dodatkowo wysportowany typ. Plus "modelki" przychodzace na imprezy, majace za to "przyjscie" placone stawki jak dobre eskorty, ale wiadomo ze ida tylko potanczyc ;)

Ot zycie bogatych.
  • Odpowiedz
Anke to od ma w p-----e, juz lata temu ruchal jakieś kelnerki, tylko wykupili wyczyszczenie internetu z tej informacji, a na pudelkach i innych bylo, ze ma romans xD to teraz Anka sie msci…

@Arivederczi: byłby plot twist niczym u Gonciarza xD
  • Odpowiedz
@potatowitheyes: ja to pamietam bo to te 10-15 lat temu wielka afera byla, ze zarywa do jakiejs młódki, i każdy zwrócił na to uwagę, wstawiali ich zdjecia razem, zdjecia tej laski, i to sie mniej wiecej dzialo przed ta afera z mezem Szulim, jak to ja tez zdradzal z jakas mlodka na lodzi i sie przy tym zabil przypadkiem xD a ta nago wyplynela na brzeg xD
Wtedy sie w
  • Odpowiedz
@Famine: a ja uważam, że decyzja została podjęta wspólnie - tylko ten durny lachon szuka atencji u swoich fanów i stąd ten wpis. A jak poleciał hejt to się zasłania, że wyraziła swoje emocje i jej wolno mieć wątpliwości.
  • Odpowiedz
  • 6
@krytyk1205

@Famine: a ja uważam, że decyzja została podjęta wspólnie - tylko ten durny lachon szuka atencji u swoich fanów i stąd ten wpis. A jak poleciał hejt to się zasłania, że wyraziła swoje emocje i jej wolno mieć wątpliwości.

Z pewnością wspólnie bo warunkiem było zapewnienie szkoły dla dzieci i pomoc z rozwojem biznesu Anny w USA (chodzi o dystrybucję jej kosmetyków)
  • Odpowiedz