Aktywne Wpisy

shaleniska +2
#zwiazki #praca #milosc #samotnosc
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy
Hej, nie wiem co tu robię, ale pomyślałam, że może perspektywa chłopaków pomoże mi lepiej ocenić sytuację, może mieliście podobnie albo wasz kolega, ktoś z rodziny?
Kiedy rozpoznać, że chłopak się zmieni -będzie odpowiedzialny i pracowity (tylko potrzebuje czasu), a kiedy po prostu to jego leniwy charakter i nie będzie lepiej?
Jestem z moim chłopakiem już 3,5 roku (znamy się 4) i mamy

WielkiNos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: 1000016954
PobierzA ja mam wrażenie, że Bobek w końcu założył spodnie (albo mu chłopaki nagadali) i postanowił w końcu zadbać o siebie a nie o Anię, której zawsze się Barcelona marzyła.
@Arivederczi: przecież on mógłby do końca życia nie pracować, siedziec sobie na jakichś Hawajach czy Hiszpanii i codziennie surfować i mieć wywalone na wszystko
Ot zycie bogatych.
źródło: IMG_3010
Pobierzźródło: 1000072923
Pobierz@Arivederczi: byłby plot twist niczym u Gonciarza xD
Wtedy sie w
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-3 o 11.04.16
PobierzZ pewnością wspólnie bo warunkiem było zapewnienie szkoły dla dzieci i pomoc z rozwojem biznesu Anny w USA (chodzi o dystrybucję jej kosmetyków)