Wpis z mikrobloga

@jmuhha: Montaż jednostki zewnętrznej w takim miejscu wart każdych pieniędzy.
Ogólnie bardzo drogo, ale może dlatego że w sezonie i pewnie nie chodzi o samo założenie ale też same jednostki i czynnik.
Dopiero zauważyłem, że nawet rurek nie wkuli, a okno się nie otworzy. Nie wspominając o tej zabudowie karnisza która jest za gruba i nie trzyma pionu. to chyba bait
  • Odpowiedz
@fizzly: @Dziobex bo to troll który wrzuca takie gówna od lat - teraz będzie siedział cały dzień i kompulsywnie odświeżał stronkę czy się już rozkręciła gownoburza czy nie xD nie karmić
  • Odpowiedz
@conamirko: jmuhha to jedyny taki shitposter którego nie mam na czarno, bo lubię patrzeć na to tryhardowanie atencji XD ponad 80k akcji na wykopie i nie ma bordo, to trzeba mieć talent tyle czasu przepalać i nawet tego nie osiągnąć
  • Odpowiedz
bo to troll który wrzuca takie gówna od lat - teraz będzie siedział cały dzień i kompulsywnie odświeżał stronkę czy się już rozkręciła gownoburza czy nie xD nie karmić

@conamirko: Wykopki i tak się nie nauczą xD
  • Odpowiedz
  • 1
jmuhha to jedyny taki shitposter którego nie mam na czarno, bo lubię patrzeć na to tryhardowanie atencji XD ponad 80k akcji na wykopie i nie ma bordo, to trzeba mieć talent tyle czasu przepalać i nawet tego nie osiągnąć

@SoundsGoodMan: Mirko nie liczy się do bordo. Przynajmniej kiedyś się nie liczyło.

Ja lubię tego trolla, bo udowadnia mi jacy ludzie są głupi, ze dają mu się prowokować. Od lat robi
  • Odpowiedz