Aktywne Wpisy
SmutnoMi +3
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

#wow #worldofwarcraft
źródło: image
PobierzGrałem od 2012 do 2016. Wypisałem się na Legionie, jak zobaczyłem te RNG legendarki i grindzenie artifact poweru to
@Antorus: Ja tutaj bym się kłócił, bo zarabiają na dodatkach. Abonament mogliby znieść albo obniżyć i by wyszli na swoje - sprzedają przecież jeszcze tokeny, mounty etc. Chociaż wtedy więcej ludzi by mogło być więc zapewne więcej mentalnego bydła
Teraz żaden achiev nie ma znaczenia bo wystarczy po prostu zapłacić 20 ojro i zapisać się na boosta przez premade group findera. Tam jest zawsze pełno boostow na klucze M+
W tym momencie wersja Classic Vanilla jest w przedostatniej fazie i na przełomie roku 2025/2026 zamieni się w TBC, a później w 2027 wleci WoTLK. Polecam granie, super sprawa pograć w stare wersje na oficjalnym serwie i mnóstwo ludzi :D