Wpis z mikrobloga

@gundogawa nie za 2 lata tylko za kilka miesięcy. Obecnie na vanilli jest ogrywana przedostatnia faza. Za 1-2 miesiące wychodzi ostatnia faza naxxramas a później jest tbc. Blizzard mówił że będzie w grudniu ale wszystko przyspieszyli i raczej będzie to listopad
  • Odpowiedz
@Talaxin Blizzard dopłaca za granie w wowa czy ja o czymś nie wiem? Jeżeli gra jest f2p to raczej nikt o zdrowych zmysłach (przynajmniej ja) nie będzie w taką grę pakował kasy, a jak gra jest p2w to chyba nie muszę mówić że sens grania w takie coś praktycznie nie istnieje
  • Odpowiedz
@Czlowiek_Ludzki ale co ma dopłacać? W świecie mmo abonament jest najzdrowszy. Praktycznie każdy f2p jest p2w. Aktualnie w każdym f2p ma się jakieś premium konta działające jak abonament, tym bardziej w koreańskich syfach sprowadzanych do eu. Granie w f2p nie ma sensu bez płacenia bo każdy wysiłek gracza można zniwelować kartą.
  • Odpowiedz
@Talaxin jak gra jest p2w to olewasz albo grasz do momentu gdy będzie to nie do przeskoczenia. W przypadku gier od GF wystarczy grać w grę od premiery, później po czasie zaczyna się p2w. Argument "dzisiaj jest a jutro go nie ma" jest trochę z d--y, primo polecam zobaczyć ile gier mialo taka samą historię jak privy, secundo privy nie padają po miesiącu dwóch (z reguły)
  • Odpowiedz
@Talaxin a po trzecie privy jeśli umierają to śmiercią naturalną, wątpię żeby przeciętny gracz MMORPG grał w jedną grę dłużej niż rok, no chyba że masz jakieś statystyki które obalą moją tezę. Z resztą, nawet przy metinie na PL mimo że serwery były łączone to ludzie i tak tracili postacie, czego sam jestem przykładem
  • Odpowiedz