Wpis z mikrobloga

@klawiszs czyli nadal dwa razy droższa (w podstawowej wersji) niż ktoś to ruskie CACKO.
Przy zarobkach rzędu 5k zł (realne dla większości społeczeństwa) potrzebujesz 16 wypłat na takie auto. To dużo.

@Cztero0404 sedan to pomyłka, ale liftback mmm cudo
  • Odpowiedz
Brazylia - #1 Fiat Strada. W sumie to logiczne. Jak widać na wielu filmach Policja i Kartele dobrze wykorzystują taki typ nadwozia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
ja robie moim audi a4 b7 wlasnie 330 tysiecy przebiegu i nie musialem robic remontu silnika czy skrzyni biegów. Wszystko dziala dobrze. Jedynie spaliny do kitu bo pada katalizator nie wiedziec czemu. A reszta pieknie dziala. Skrzynia biegów oslawiony awaryjny multitronic.
  • Odpowiedz
Yaris Cross - jaka maszkara, nie wiem komu to się może podobać... No i T-Roc, jechałem tym, zwykła Polówka po wiejskim tuningu zrobionym fabrycznie. Wolę motoryzację w USA mimo wszystko.
  • Odpowiedz
@StdPtr: chciałem kupić coś od Skody, ale sprzedawcy w koncernie Vag to jakieś zjeby. Najpierw olewanie klienta, miałem wrażenie, że jak nie jesteś flotą to mają to w dupie. Po drugie nie wiedzą co sprzedają. Pytałem jak działa ACC z manualną skrzynią to mi wmawiali, że jak zwykły tempomat i że nie hamuje...
Zadzwoniłem do Toyoty i to było niebo a ziemia, a do tego to było wtedy chyba najtańsze
  • Odpowiedz