Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +972

źródło: pl
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@EasyCare nadal w firmie mającej pewnie około 1000 aut w leasingu awaryjność Toyoty jest dużo niższa niż Skody czy VW
@RickyLaFleur jak wyżej, floty mniej interesuje wygoda pracownika a bardziej to aby auto jeździło i zarabiało
Że najbardziej mi żal...
COROLLOWYCH JARMARKÓW
@OperatorGranatnika: od tego roku toyota chyba już żadnej typowej spalonówki osobowej na europę nie produkuje (wróc aygo bez hybrydy zostało). Corolla tylko w hybrydzie, jakieś ostatnie sztuki z zeszłego roku w sedanie 1.5 125KM z patykiem zostały i wszystkie są zarejestrowane na importera co by się exele zgadzały. No jeszcze GR yaris, ale to też wszystkie z
@WafleMichaua dobrze piszesz. Prius 3 to najlepszy samochod jakim mozna jezdzic na codzien.
Także jakby u nas można
w usa nie wiem co zrobili że RAV4 taki wynik + nissan rogue 1.0 ma tak dużo tam sztuk
anglia standardowo kocha nissana i mini