Aktywne Wpisy

Tyrande +278
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +74
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@Dastamit: jedyne z czym się nie zgadzam to powyżej o zaletach obecnej sytuacji. Nie ma zalet w życiu jako statysta przy czadach 185+ z kwadratową mordą
ok przegrywoski
Post o którym piszesz faktycznie był obrzydliwy, autorka powinna dostać lepe na ryj.
OP słusznie tutaj opisuje pewniej zbiór powodów dlaczego pewne osoby przegrywają życie i nikt z takich osób się nie śmieje albo nie neguje tego że jaja w życiu gorzej.
Problem i wiadro hejtu
- musi jeździć na wakacje, wychodzić na miasto gdy samemu siedziałby w domu
- musi mieć dobry samochód a nie jeździć gruzem/komunikacja miejska
- musi wymieniać niezniszczone meble, kupować zbędne duperele dekoracyjne i inne takie których samemu by nie kupił.
- jak ci się trafi pedantka to sprzątania bedziesz miał więcej niż samemu.
- wynajem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dastamit: dlaczego nie kuchnią z Bodzia, Black-Red-White albo Agaty? Po co huop ma wspierać zagraniczny kapitał, taki jak IKEA, skoro polskie meble są tańsze, a ładne???
Co do wpisu - sama prawda. Przegrywy dzielą się na tych odtrąconych od razu i w wieku nastoletnim. Należę do pierwszej grupy. Od małego nikt ze wsi (bardzo małej) nie chciał się ze mną bawić. Nie miałem możliwości na prawidłowy rozwój.
Od wieku nastoletniego odechciało mi się wszystkiego. Nie mam nawet matury. Bo po co, skoro i tak nie będę miał życia