Aktywne Wpisy
MichuTop +396
Niesamowitym przykładem syndromu sztokholmskiego są dla mnie osoby postronne broniące astronomicznych zarobków lekarzy z NFZ, typu Aneta lat 40 kasjerka na minimalnej lub Mariusz lat 47 pracownik serwisu samochodowego. Liczne głosy od tych ludzi - "Trzeba było się uczyć", "Oni ciężko się uczyli przez 6 lat na studiach, zarobki 100k im się po prostu należą". Zupełnie jakby inni ludzie potrzebni gospodarce nie musieli się uczyć czy równie ciężko albo i ciężej pracować,

czerwony_kmer +105
Zawsze odwiedzając rodziców lubię przejść się ulicą Kossutha. Panuje tam taka samochodoza, że jednorazowo potrafię wysłać nawet do dziesięciu zawiadomień. Tym razem mamy jezdnosceptyka. Jezdnia? Na co to komu, lepszy chodnik. Jak popada to opony się nie zmoczą. A piesi? Kto to? Nie znam, nie słyszałem.
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
Tym razem straż się nie popisała, nie poinformowała mnie o nałożeniu mandatu i musiałem się dopominać drogą zapytania o informację publiczną. Z tego powodu wrzucam skrin
źródło: wykroczenie
Pobierz

Chyba pierwszy raz widzę, żeby ktoś obniżał ceny bo zwiększył sprzedaż.
#kebab #reklama
źródło: temp_file7017657374236653174
PobierzMoże chłop zapoczątkuje nowy trend pokazując, że niższe ceny = większa sprzedaż
@Kejran: Polska gastronomia to jest żart xDDD
Ogólnie chłop chyba realizuje zbyt dużo pomysłów. Największy nacisk kładł na 7street, teraz widzę, że został jeden lokal.
Ma za dużo marek, kilka burgerów, kilka pizzerii.
A w carat faktycznie - ceny zbyt wysokie.
@Kejran: to od teraz będzie 49zł!
źródło: temp_file4797882100492772666
PobierzMimo widzieć, że choć raz spadek kosztów przyczynił się do spadku cen.
źródło: IMG_5421
Pobierzźródło: IMG_5422
PobierzA ten kebab duży nie jest. Nawet w wersji xl.