Aktywne Wpisy
wpt1 +13
#izrael blisko 3/4 palestyńczyków poparło ludobójczy atak na izraelskich cywilów 7.10.Inne badanie pokazało że aż 95% nie widziało w nim zbrodni wojennej.Dlatego ten faszystowski,terrorystyczny palestyński twór niedługo zniknie.
źródło: GJI8YNpXcAA87dZ
Pobierz
lskx +4
#raportzpanstwasrodka
Co tam u Dezinwestora Tajemniczego? Ktoś ma jakieś przecieki?
Był moim faworytem do rozkręcenia uniwersum, a to tylko w----ł 100k PLN i się zawinął? Lipa.
Co tam u Dezinwestora Tajemniczego? Ktoś ma jakieś przecieki?
Był moim faworytem do rozkręcenia uniwersum, a to tylko w----ł 100k PLN i się zawinął? Lipa.
źródło: ChatGPT Image 5 wrz 2025, 02_49_25
Pobierz

Chyba pierwszy raz widzę, żeby ktoś obniżał ceny bo zwiększył sprzedaż.
#kebab #reklama
źródło: temp_file7017657374236653174
PobierzCo do innych marek to często też jego burgery jadałem burgery w meet&fit oraz w 7th street to mam wrazenie ze jego kebaby to najlepsza marka.
No i 45 to wciąż nie 50. XD
Zawsze beka i jak ktoś tak narzeka na ceny jakiegoś pospolitego żarcia, to jestem pewien, że miał swój prime gdzieś koło 2009 i myśli, że czas się zatrzymał na tym etapie, łącznie z cenami w sklepach. :)
Brawo! Szanuję i rozumiem. Też jestem zdania, że lepiej sprzedać więcej za mniej niż mniej za więcej, bo przy okazji nakręcasz reklamę i kolejnych klientów.
A jak cena jest wysoka i sprzedaż w 'zaskakujący' sposób spada to należy podwyższyć kolejny raz cenę. A
Jeszcze jak!!!
źródło: wojek
Pobierz@Hatespinner:
Po co jeść pospolite żarcie w wysokiej cenie? Jeżeli chcę czymś się zapchać, to idę do mleczaka i jem smaczny obiad. Jeżeli chcę wyjść '"zjeść na mieście", to wolę wybrać jakieś bardziej egzotyczne jedzenie (nawet jeżeli zapłacę więcej, niż za kebab).
tl;dw: mieli aferkę z gościem który testuje kebaby (#ksiazulo)
a cen z tego co widzę to nie obniżyli, bo porcja dla dzieci kosztowała 19, a kosztuje 20 xD
/thread
źródło: IMG_5427
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora