Wpis z mikrobloga

• 1
@dam115 brałem to g---o ostatnio. 32 zł za kebab wielkości 1.5 itwista z kfc. Dobry był ale rozumiecie, 32zl za kanapkę gdzie na glodniaka bym zjadł takie 2-3 a z ciapaka kebab medium i jestem najedzony
  • Odpowiedz
@Kejran: widzisz jak łatwo znaleźć sobie typa co na zawołanie wyprodukuje ci kilka postów pod wpisem, za darmo, jeszcze się będzie rzucał że mu mało. Ogólnie polecam wołać @Hatespinner , najlepszy bait'o'żerca, nawet jak doda cię na czarną to przybiega. Trochę trzeba tylko uważać na język, bo z powodu kruchej samooceny zgłasza wszystko. Może nie najlepszy, ale za jako taki, nawet jak ci się tylko nudzi, to wystarczy na
  • Odpowiedz
@Hatespinner: Ale masz smutne życie że potrafisz komuś przekopać profil kilka miesięcy wstecz i odpisać w jakimś zapomnianym przez boga wątku. Ekipę zbierasz? Jeszcze te żarty dla biedaków, o czyjejś starej.
Ale muszę ci podziękować, dawno się tak dobrze nie bawiłem przy rancie, dobrze cię nauczyłem wykonywać polecenia.
  • Odpowiedz
@23kulpamens:

Ale masz smutne życie że potrafisz komuś przekopać profil kilka miesięcy wstecz i odpisać w jakimś zapomnianym przez boga wątku.

To nie moje smutne życie, tylko twoja pato-rodzina spowodowała, że do każdego prujesz japę i zbierasz oklep, a potem znalezienie tego to pięć sekund. XD
  • Odpowiedz
i zbierasz oklep

@Hatespinner: co ja czytam xD to myśli że jak napisze coś w internecie to jest jakiś "oklep" xD staruszki z kolegami nieźle musieli cię oprawiać że wytworzyli w tobie takie przeświadczenie, musisz być im za to bardzo wdzięczny, ja jestem im za to bardzo wdzięczny
  • Odpowiedz