Aktywne Wpisy

Reepo +8
Jaki prezent mogę kupić osobie która codziennie pisze pod tagiem danielmagical??? #wykopaka
koralowiecc +4
taka jest prezencja nażyczonej Georga bez obowiązkowej instagramowej obróbki i za pewne też bez makijażu.
Tak w kontraście do tego zdjęcia, jak sobie przypomnę że jeden polski knur (sam o prezencji poniżej przeciętnej) rzucał mi tekstami, że: "no jak Natalie Portman to ty nie wyglądasz", co było aluzją że to ja powinnam bardziej zabiegać by wykrzesać namiastkę relacji romantycznej, to aż mnie skręca z żenady, zniesmaczenia, z jakiegoś bezdennego poczucia tąpnięcia cywilizacyjnego jakiego
Tak w kontraście do tego zdjęcia, jak sobie przypomnę że jeden polski knur (sam o prezencji poniżej przeciętnej) rzucał mi tekstami, że: "no jak Natalie Portman to ty nie wyglądasz", co było aluzją że to ja powinnam bardziej zabiegać by wykrzesać namiastkę relacji romantycznej, to aż mnie skręca z żenady, zniesmaczenia, z jakiegoś bezdennego poczucia tąpnięcia cywilizacyjnego jakiego
źródło: Screenshot_2
Pobierz

Czy warto iść w tym kierunku dalej lub jakimś pokrewnym?
Może są osoby które pracują w tej branży lub pokrewnej i są zadowolone ze swojej pracy? Chętnie posłucham kogoś doświadczonego
#studia #studbaza #zarobki #finanse #finanseirachunkowosc #pytaniedoeksperta
Doradcą podatkowym, audytorem, biegłym rewidentem, raczej tak, raczej ze swoją kancelarią albo w korpo.
Zarobki właściciela biura rachunkowego to 15-30 k przy zatrudnieniu 5-6 osób.
Zarobki księgowego 5-15k
A czy Tobie się ten zawód spodoba ? Skąd mamy wiedzieć, a ryzyko jest.
źródło: IMG_6007
Pobierz