Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +2
Taka sytuacja, widzisz w lusterku za sobą motocyklistę. Co robisz?
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
#motoryzacja #polskiedrogi #prawojazdy
źródło: test1 copy
Pobierz
DzikWesolek +111
źródło: 1000017583
Pobierz

Chciałbym tak przytyć do 80-82 kg i znajomy polecił mi gainera, który dostarcza dziennie 1300 kcal dodatkowych, więc jeśli zapotrzebowanie kaloryczne mam na poziomie 1600-1800 kcal to jedząc 2000 kcal + gainer codziennie (głównie też dieta na kebabach, filetach z kurczaka, jajkach, bananach czy twarogach oraz likierach, bo mają 1500 kcal w butelce, a lubię się napić trochę alkoholu) w jakim czasie wystarczy do osiągnięcia takiej wagi? Nie chodzę na siłownie, może kiedyś pójdę jak już będę miał z czego rzeźbić, teraz mi zależy żeby po prostu nie wyglądać jak chudy szczur tylko przytyć.
#pytanie #mirkokoksy #silownia #dieta #niebieskiepaski
źródło: image
Pobierz@AyDeeKay: Czyli chcesz załapać +15 kg tłuszczu?
Zero 2500, dodajesz 300 i jesz to codziennie. Jak nie idzie znów dodajesz 300 i w końcu trafisz.
A nie k---a jak większość sucharów 5 dni w-------a 1200kcal w weekend 3-4Mcal i ojezu nie mogie przytyć. Jak nie kontrolujesz tego co jesz tylko raz na jakiś czas dopakujesz się większą ilością, to pamiętasz tylko
500kcal nadwyżki ci w zupełności wystarczy i nie licz gainera jako jakieś osobne kalorie tylko wliczaj do całości
@AyDeeKay: XDDD