Wpis z mikrobloga

Czemu w soboty tyle ludzi jest w sklepach, ja kumam że jutro zawarte ale w tygodniu też są otwarte ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 0
@somskia tylko jak pisałam wyżej, byłam aż po wodę do pracy, której zapomniałam z domu zabrać. Przejść po tą wodę graniczy z cudem bo starsze Panie muszą obgadać wszystko. One mają czas by w tygodniu przyjść na zakupy.
@turok2016 też pracuje w niedzielę i żyje, ale w 100% się zgadzam
@radziuxd @turok2016 ano obchodzi mnie to
@niebadzogrem o to to
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@michalcorobisz to teraz powiedz to moim klientom którzy mają czas przyjść tylko o 17:40 w niedzielę jak mam do 18 czynne, a wiem że ci ludzie nie pracują bo w tygodniu są od 8 do 21 co chwilę
  • Odpowiedz
@bibi__: bo faszyści wprowadzili niedziele wolne od handlu i osoby z------------e cały tydzień, żeby mieć co w tych sklepach wydawać mają realnie opcję zakupów w piątek popołudniu, albo w sobotę? W tłoku?
Tego te gamonie popierające zakaz handlu nie rozumieją. Ludzie kupują coś więcej niż paszę, tę można spróbować zmieścić w tygodniu. Weekendy były od zawsze do zakupów okazjonalnych - ubrania, meble, czy nawet spędzenie czasu pomiędzy zakupami w galerii,
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@FrasierCrane żyjemy w nowoczesnym średniowieczu więc nie ma co się dziwić że kościółek taki ważny, ja w niedzielę muszę wokół roboty bo zaparkować nie idzie przez stare babcie co do kościoła idą, a pod kościołem multum miejsca, czemu ja tam nie parkuje? Bo chce mieć swoje auto na kamerach pod robotą to jedyna wymówka
  • Odpowiedz
@bibi__: z tymi czipsami to xD. Mam łamiącą wiadomość, nie wszyscy nie mają podstawowej samokontroli tak jak ty i jak coś kupią, to nie znaczy, że od razu to w---------ą. Mógł sobie kupić chociażby na wieczór, a pasowało mu pójść teraz, whatever.
Ja sam wolę w sobotę chodzić rano, po otwarciu sklepu bo i chłodniej w lato, oraz mniejszy tłok i większy wybór towaru, gdzie wieczorem potrafią straszyć już puste
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@FrasierCrane te chipsy akurat XD, kumam że na wieczór nawet, ale serio u mnie rano w sklepie ludzi jak mrówek i oczywiście większość widać że emeryturka bo stoją w alejkach i gadają o tym jak to źle
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@michalcorobisz tak do 18, obsługuje bez problemu tylko bardziej mi chodzi o to że ci ludzie nie pracują mają czas od 10 do 18 przyjść. Ja w niedzielę nudzę się w k---ę w pracy bo jest kompletne zero ludzi, i nagle biegają o 17 bo im się przypomniało że do 18 tylko czynne
  • Odpowiedz
to kolej, policja, straż pożarna, medycy pracownicy stacji paliw nie mają praw pracowniczych ;P ?

@niebadzogrem: Mają. Jeśli to miała być ironia, musisz jeszcze dopracować formę. Daję plusa, bo widać, że się starasz.
  • Odpowiedz
@bibi__: c--j ci do tego co jest komu potrzebne o której godzinie. Przegotowanej wody z kranu nie mogłaś się w pracy napić? No właśnie
  • Odpowiedz