Wpis z mikrobloga

Czemu w soboty tyle ludzi jest w sklepach, ja kumam że jutro zawarte ale w tygodniu też są otwarte ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 84
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bibi__: Dlatego powinny być niedziele handlowe ruch by się rozłożył na 2 dni.
Pracownikiom dać 250/300% wypłaty i chętnych by nie brakowało.
POza tmy to nie jest nakaz otwarcia sklepu.
  • Odpowiedz
a najbardziej mnie koleś dziś rozwalił, był o 7 rano kupić sobie chipsy, to jest aż tak potrzebne o 7 rano?

@bibi__: to trzeba mieć bardzo ograniczone myślenie, jak nie wyobrażasz sobie, że ktoś mógł kupić sobie chipsy o 7 rano, może miał ochotę, może wracał z nocki a może był koło sklepu i kupił sobie aby potem zjeść albo na wieczór? O 7 rano trzeba kupować tylko to co
  • Odpowiedz
@bibi__

@Nowy_wypok_Nowy_ja a najbardziej mnie koleś dziś rozwalił, był o 7 rano kupić sobie chipsy, to jest aż tak potrzebne o 7 rano?

C--j Cie to obchodzi, ja po nocce potrafię jechać do Leclerca właśnie po chipsy, bo akurat mojego smaku nie ma w Lidlu i jest wtedy 7 rano w sobotę.
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: odrazu milion a pracownicy stacji benzynowych, gastro, magazynów i fabryk niech nadal rypią w niedziele za normalną stawkę albo zwiększyć wszystkim o kilkadziesiąt procent albo nikomu, jednak w tym kraju pewne grupy muszą być uprzywilejowane.
  • Odpowiedz
@bibi__: masz mental starej baby, po co analizujesz, co ktoś kupuje, kiedy i o której godzinie?A najlepsze jest to, że czepiasz się ludzi, że robią zakupy w sobotę, a sama tam jesteś xD. Ale tak, wiem. Twoje zakupy są ważniejsze niż innych ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz