Wpis z mikrobloga

Czemu w soboty tyle ludzi jest w sklepach, ja kumam że jutro zawarte ale w tygodniu też są otwarte ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 0
@kq2w6 nie handlowa, 2tyg temu była, i co ważne nie pracuje w Żabce, my po prostu mamy w sklepie kantor i temu otwarte jest ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bibi__: w tygodniu ludzie pracują, a debile z popisu stwierdziły, że to dzień boży więc biedne kasjerki nie mogą obsługiwać klientów na kasie więc cały ruch który mógłby rozbić się na dwa dni jest skumulowany tylko na sobotę.

• Odpowiedz
po niema większości. Psl z Hołownia jest przeciw.

@kq2w6: zapomniałeś o lewicy, poza tym czyli kluczowy program o którym grzmiało PO nie był w umowie koalicyjnej? Złożyli jakiś projekt i przegłosowali w sejmie który by cofał ten ciemnogród? Nie, nic z swoich obietnic nawet nie próbowali zrobić dlatego za lekko ponad 2 lata nie będą rządzić.
  • Odpowiedz
nie p-----l, w niedzielę wieczorem był zawsze mega luz w sklepach i można było spokojnie sobie zakupy zrobić to te k---y pisowskie musiały to zabrać

@2-aminopirydyna: dodatkowo pracownicy mieli czas żeby spokojnie rozładować towar, a studenci mogli łatwo dorobić żeby się utrzymać. Teraz to pracownicy zaczynają pracę w poniedziałek o 1 w nocy żeby na 6 sklep był gotowy.
  • Odpowiedz
@bibi__ bo ludzie nie umieją sobie organizować czasu, yebię fizycznie w kołchozie, też nie mam często siły i jakoś potrafię ogarnąć zakupy rano przed pracą lub po pracy
tym bardziej jest to zadziwiające, że większość ludzi pracuje w wygodnym biurze nie przemęczając się zbytnio
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 1
@huopisko też na tyle umiem zorganizować czas, pracuje w godzinach 8-21 i po pracy mimo że się nie chce to po drodze mam sklep i zjadę po zakupy
  • Odpowiedz