Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +286
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Itslilianka +3
Ile mieliście lat jak się dowiedzieliscie że przechodzenie przez jezdnię poza przejściem dla pieszych jest dozwolone, jeśli odległość od najbliższego przejścia przekracza 100 metrów? #prawojazdy #prawo #motoryzacja

( ͡º ͜ʖ͡º)
A tak serio polecam, #kolej #pkp #chorwacja i trochę #spierdotrip
źródło: temp_file3851737544493893059
PobierzDalej do Splitu i potem do Zagrzebia. Chciałem wszystko pociągiem ale system rezerwacji w Chorwacji to niesmieszny żart, trzeba mailowo pisac się prosić, po angielsku na infolinii sie dogadać to tez masakra.
Tak, Czechy, Austria, Słowenia. Zmienia kierunek w Wiedniu i tam zostaje znaczna część wagonow i dalej jadą tylko 3.
W Wiedniu byliśmy dosłownie 15 minut, mieliśmy opóźnienie od czeskiego Bohumina. Zatrzymuje sie wiele razy na wymiany lokomotyw czy przepinanie wagonów, ale nie na tyle zeby cos zwiedzić poza dworcem i okolicą stacji.
Ciemno sie robi w Czechach, cała noc to Austria, ale po wjeździe do Słowenii robi sie widno i widoki są subiektywnie rzecz ujmując cudne :)
źródło: temp_file6895289207813294125
PobierzPracuje na kolei, kuszetka mnie kosztowała 100zl xd
Tak czy siak? Nie szkoda ci trochę czasu? Może mam złą perspektywę, ale wolałbym wydać trochę więcej i mieć 2 dni urlopu w samej Chorwacji.
Wynajęcie na miejscu auta da ci takie same widoki, a nawet lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierz@pasta_alla_carbonara: Stukot kół? A ty co, teleportowałeś się z XX wieku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sabyryn: Dalej są te zjedane kuszetki 4-osobowe, gdzie na dolnej leżance nie da się spać bo jakiś daun wymyślił zamontowane na sztywno oparcia i podłokietniki?
Wars jest tylko z Warszawy do Wiednia, akurat zeby przed snem zjeść kolacje.
Oferty bezzwrotne były za 300zl, wiem bo sam sprawdzałem i duzo ludzi co pytałem za tyle wlasnie kupili. Tylko z wyprzedzeniem