Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@caramelcenter Czaicie, że ludzie to piszą publicznie, gdzie pewnie ich partnerzy mają ich normalnie w znajomych i pewnie widzą te komentarze? Dla mnie to jest niepojęte. Raz, że dać się tak traktować, a dwa, że można tak traktować partnera.
  • Odpowiedz
@WielkiNos oddać też trzeba, że powyższa grafika oddaje trochę zmiany biochemiczne w mózgu i to że z wiekiem człowiek potrzebuje mniej ludzi wokół siebie. Szczyt aktywności społecznej jest wśród nastolatków, a z wiekiem zmniejsza się liczba ważnych ludzi wokół siebie. Przyjaźnie i koleżeńskie relacje przechodzą próbę czasu. Przechodzimy od lekkoduchów do skoncentrowanych na priorytetach i przestajemy się przejmować i uczyć od innych. Ale oczywiście ostatnia część obrazka może mieć sens tylko
  • Odpowiedz
@Sierzant_Stuleja: Do tego: Manifestacje, Afirmacje, horoskopy, kryształy, olejki na raka, homeopatia, brak szczepień (w szoku byłem jak na ostatnim weselu nasłuchałem się ile przyszłych madek nie planuje szczepić dzieci, więc nawet jak zrobisz sobie dzieciaka to i tak czeka Cie rozwód jeśli masz za grosz Rigczu), szkolenia i kursy z układania tarota, terapie bo modne, men vs. bear, 4b, #metoo itd

Człowiek nieco dorósł i zdał sobie sprawę,
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Do męża nic nie czują emocjonalnie bo to tylko bankomat, motylki były w pierwszym miesiącu a potem to już tylko wygoda i wyrachowanie. Do psa za to czują matczyną miłość. P------e wiem. A na takich facebookowych grupkach tylko się utwierdzają w swoim s----------u, bo jakby każdy im mówił, że jest chora i niech się leczy to może inaczej by spojrzała na psa i męża.
  • Odpowiedz
  • 5
Człowiek nieco dorósł i zdał sobie sprawę, że jest otoczony dziećmi z Peselem, które tylko i wyłącznie domagają się przywilejów, nie wierzą w naukę i literaturę fachową i zawierzają swoją przyszłość gwiazdom i duchom...

@bottlecorck2-0-asdasdasd a niby wiara katolicka była taka zła. Przynajmniej ludziom tak nie odwalało i tak nie wymyślali jak teraz.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: mój kot też śpi w łóżku, ale jak przychodzę i jest rozwalona to ją po prostu przesuwam xD

Trzeba nie mieć szacunku do siebie by w takiej sytuacji iść spać na kanapę
  • Odpowiedz