Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tetsuya: To że są pieprznięte to jedno, ale dwa, że publicznie chwalą się swoim zaburzeniem i poniżają swoich męzów/partnerów to już kolejny stopień obłędu.
  • Odpowiedz
  • 19
smutne i dosc uwlaczajace, jak można odnosic sie do swojego partnera z takim brakiem szacunku...

@caramelcenter dla mnie najgorsze w tym jest "uśmiecham się tylko do psów". To taki objaw coraz większych problemów z relacjami międzyludzkimi ale psiarze się z tego cieszą. Nie widzą w tym żadnych zagrożeń.
WielkiNos - >smutne i dosc uwlaczajace, jak można odnosic sie do swojego partnera z t...

źródło: temp_file2836628802034007308

Pobierz
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Ja naprawdę chciałbym traktować większość kobiet jako mentalnie rozwinięte jednostki, posiadające zdolność logicznego rozumowania, ale takie posty sprawiają że 90% z nich traktuję z pobłażaniem którym obdarzyłbym srającego pod siebie 3 latka.
Pogarda dla partnera, całkowite przewartościowanie podstaw życia społecznego już nikogo nie dziwią.
Chciałbym nie generalizować, ale jakoś dziwnym trafem w większości, za takimi zachowaniami stoją kobiety. Rzadko widzę faceta w internecie, który w taki sposób wypowiadałby się
  • Odpowiedz
@Sierzant_Stuleja: ja mam wrażenie ze to zjawisko jest głównie w polskiej kulturze i nie chodzi tu stricte o płeć, jakoś w innych krajach nie spotyka sie z tym ze kobiety bez przerwy poniżają swoich mężów a chłopy dają sie traktowac jak podnóżek
  • Odpowiedz
@Tetsuya: Wszystkie nie są, ale podejrzewam że z tymi psiarskimi zachowaniami jest jakieś 2 dno. Może wybierają psy bo np. taki pies nigdy nie powie jej nie, bo taki pies nie kopnie jej w 4 litery gdy coś odwali, bo taki pies nawet jak mu zrobi krzywdę to i tak przyjdzie i będzie się łasił. Bo taki pies jak już się znudzi może zostać oddany do schroniska bez konsekwencji. Hmmm
  • Odpowiedz