Wpis z mikrobloga

Prawdą jest, że wyborcy konfedepisu są po prostu za głupi na fakty. Oni szczerze wierzą że za pisu było super a teraz polska się wali. Wierzą ze pis nie wpuszczał a konfa nie będzie wpuszczać imigrantów a teraz wlewa się strumień gwałcicieli i morderców. Z tymi ludźmi nie ma dyskusji merytorycznej. Musimy mieć świadomość, że rządy konfedepisu bliskie większości konstytucyjnej to będzie absolutna katastrofa która skończy się wyjściem z ue. Nawet jeśli pisowcom wydaje się że będą szurów i skrajne emocje społeczne z sukcesem wykorzystywać instrumentalnie to wybuchnie im to w końcu w ryj a my zostaniemy z pożarem.
Ten kraj jest podpalany przez te wszystkie Stanowskie (dla pieniędzy) i Kaczyńskie (dla władzy). Trzeba się z tym pogodzić. Żeby nie było wątpliwości oczywiście że na koniec oni wszyscy uciekną na zachód albo południe jak ten cały farage a my zostaniemy w tym gównie. Obawiam się że mieszkanie w kraju ze średnim IQ na poziomie 95 po prostu inne nie może być. Ja mam IQ ~140, jestem jeszcze względnie młody i znam 3 języki to sobie poradzę ale miliony Polaków czeka los tragiczny. Tak po ludzku mi po prostu smutno jak wygląda obecna polityka i internet. Nie tak miało być.
#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazprawakow
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Prawdą jest, że wyborcy konfedepisu są po prostu za głupi na fakty

@Rabe2137: Możesz to powiedzieć o większości wyborców każdej partii

Oni szczerze wierzą że za pisu było super a teraz polska się wali.

Jak wyżej
  • Odpowiedz
@Rabe2137: Dla mnie najgorsze w naszej polityce jest to, że nie mam nawet możliwości głosowania na kogoś tylko jestem zmuszony głosować przeciw i wybierać ludzi których bym nie chciał widzieć na stanowiskach publicznych. Dosłownie każde wybory dla mnie to jest wybór między złem, a mniejszym złem, a najlepsze jest to, że i tak będę traktowany jakbym był normalnym wyborcą tej parti. Niestety przez taki układ polityczny to się władza w
  • Odpowiedz
@Rabe2137 ja od miesiąca po wygranej batyra sie z tym powoli godzę. Na wybory bede oczywiscie chodzić i z polski sie póki co nie zamierzam wyprowadzać, ale prawda jest taka ze na przestrzeni kilkunastu lat czeka nas coraz większa prawacka radykalizacja

W roku 2027 wraca pis I konfa do władzy. Wyjścia z UE JESZCZE nie będzie, ale nie zdziwię sie jak wtedy ludzie uznają, ze pis to frajerzy lewackie i w
  • Odpowiedz
@Rabe2137: więc niech obecny rząd pokaże skuteczność w jakimkolwiek aspekcie albo niech ginie. Skoro tak łatwo jest nakręcić ludzi na strach przed migrantami, rządzący powinni już dawno to zauważyć i robić tak, żeby społeczeństwo było zadowolone.
"To ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi" ale przepraszam, co nas to powinno obchodzić? Czy my jesteśmy jakimś mesjaszem narodów, żeby ich ratować? Już dawno powinno obowiązywać prawo, że albo jesteś grzecznym i
  • Odpowiedz
@lobo no nie wiem czy o wyborcach każdej partii mogę tak powiedzieć, wykluczam tu oczywiście internet i biorę pod uwagę tylko osoby, które rzeczywiście znam.
  • Odpowiedz
@lobo no nie wiem czy o wyborcach każdej partii mogę tak powiedzieć, wykluczam tu oczywiście internet i biorę pod uwagę tylko osoby, które rzeczywiście znam.

@Kurancjusz: o każdej, wiem, że wiele osób myśli, że ich partia przyciąga samych geniuszy, ale to jest zwykła manipulacja ze strony tej partii która daje wierzyć swoim wyborcom, że są najlepsi i najmądrzejsi, a reszta to właśnie idioci. A prawda jest taka, że 50% (liczba
  • Odpowiedz
@Rabe2137: ja to widziałem już dobre pare lat temu i dlatego wyjechałem z Polski, co i Tobie polecam. Niestety tu też powoli zaczyna się szerzyć szuryzm i narodowe zdebilenie, więc sielanka nie potrwa wiecznie i trzeba będzie niedługo wyjechać gdzieś dalej.
  • Odpowiedz
  • 1
@Rabe2137 Myślałem, że to jakaś wybitna copypasta, a tu silniczki na serio odpisują xDD

"Ja mam IQ ~140" xD. Szkoda, że to nadal za mało, by rozumieć, co to jest IQ i jakie w związku z tym jest średnie IQ w danej populacji.
  • Odpowiedz
wyborcy konfedepisu są po prostu za głupi na fakty. Oni szczerze wierzą że za pisu

Wyborca Konfy nie uwaza ze za PiS bylo dobrze, tylko ze PiS i PO to jedno zlo.
  • Odpowiedz