Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +171
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak macie raka lub poważną chorobę, nie liczcie na NFZ.
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
53 minuty próbowałem się dodzwonić do rejestracji szpitala wojskowego we Wrocławiu. Byłem 13 jak zadzwoniłem. Po 53 minutach kiedy połączenie przerwano byłem 9.
Płać grzecznie składkę zdrowotną i zdychaj jakbyś chciał z niej skorzystać( ͡° ͜ʖ ͡°).
#wroclaw #medycyna #zdrowie
źródło: Screenshot_20250903-115145__01
Pobierz

Ten kraj jest podpalany przez te wszystkie Stanowskie (dla pieniędzy) i Kaczyńskie (dla władzy). Trzeba się z tym pogodzić. Żeby nie było wątpliwości oczywiście że na koniec oni wszyscy uciekną na zachód albo południe jak ten cały farage a my zostaniemy w tym gównie. Obawiam się że mieszkanie w kraju ze średnim IQ na poziomie 95 po prostu inne nie może być. Ja mam IQ ~140, jestem jeszcze względnie młody i znam 3 języki to sobie poradzę ale miliony Polaków czeka los tragiczny. Tak po ludzku mi po prostu smutno jak wygląda obecna polityka i internet. Nie tak miało być.
#polityka #bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazprawakow
@Rabe2137: Możesz to powiedzieć o większości wyborców każdej partii
Jak wyżej
@Rabe2137: ᶘᵒᴥᵒᶅ
W roku 2027 wraca pis I konfa do władzy. Wyjścia z UE JESZCZE nie będzie, ale nie zdziwię sie jak wtedy ludzie uznają, ze pis to frajerzy lewackie i w
"To ludzie, którzy szukają swojego miejsca na ziemi" ale przepraszam, co nas to powinno obchodzić? Czy my jesteśmy jakimś mesjaszem narodów, żeby ich ratować? Już dawno powinno obowiązywać prawo, że albo jesteś grzecznym i
@Kurancjusz: o każdej, wiem, że wiele osób myśli, że ich partia przyciąga samych geniuszy, ale to jest zwykła manipulacja ze strony tej partii która daje wierzyć swoim wyborcom, że są najlepsi i najmądrzejsi, a reszta to właśnie idioci. A prawda jest taka, że 50% (liczba
"Ja mam IQ ~140" xD. Szkoda, że to nadal za mało, by rozumieć, co to jest IQ i jakie w związku z tym jest średnie IQ w danej populacji.
Wyborca Konfy nie uwaza ze za PiS bylo dobrze, tylko ze PiS i PO to jedno zlo.