Aktywne Wpisy

yourgrandma +82
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz

Rozum mi podpowiada, że moja dziewczyna niezbyt nadaje się na żonę. Z drugiej strony ją kocham mimo jej wad.
Jak to pogodzić?
Moje największe zarzuty są o jej lenistwo. Nie wyobrażam sobie posiadania dzieci z nią, bo ona ledwo daje radę sama ze sobą. Częściej gotuję niż ona, mimo że pracuję i zarabiam więcej. Mimo że ona nie robi prawie nic poza studiami w okresie akademickim i pracą w okresie wakacyjnym to i tak jest wiecznie zmęczona.
Ze sprzątaniem też wychodzi tak, że ja robię więcej.
Porównuję ją sobie z moją starszą siostrą i to jest niebo a ziemia. Siostra sprząta, gotuje, pracuje, ogarnia dzieci, a szwagier jedynie jej od czasu do czasu pomaga.
Nie wyobrażam sobie swojej z dziećmi, skoro ona już teraz jest wiecznie zmęczona, a z dziećmi jest dużo pracy.
Rzecz w tym, że dla mnie ciężka praca to norma i daję radę z ogarnianiem wszystkiego, ale łapie mnie straszny w---w na dziewczynę, że ona nic nie robi, a jeszcze jest ciągle zmęczona.
Zmęczenie jej mija gdy przychodzi weekend i wtedy zamiast coś ogarnąć w mieszkaniu albo zrobić COKOLWIEK to już szuka jakiejś knajpki gdzie byśmy mogli wyjść. Syf w domu, a my wychodzimy do restauracji. Dla mnie chore.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@jueun: bzdury
@mirko_anonim dla mnie to red flag, bo przy dzieciach prawdopodobnie będzie tylko gorzej. Dzieciaki to stres, niewygody i zapiernicz. Moim zdaniem do siebie nie pasujecie - ona jest leniwa, ty jesteś pracowity. Im dalej w życie, tym - jak przewiduję, a mogę się mylić
Potrzeba oderwania się od obowiązków w weekend jest normalna, ale trzeba to jakoś dzielić np w sobote rozrywka na mieście by odpocząć po tygodniu pracy/studiów a w niedziele ogarnięcie mieszkania i potem jakiś relaks. Jeślo chodzi o dzieci to musicie obaj mieć energie po pracy teraz, bo jak bez dziecka nie ma to