oczywiście typowy lekarz mówiący „taka Pani uroda” zamiast jakoś pomóc tfu
@Jomasoo: Zawsze to samo, są zresztą statystyki pokazujące, że lekarze o wiele częściej zbywają młode kobiety z problemami zdrowotnymi i często dopiero poważne powikłania zwracają ich uwagę, czasem gdy jest już za późno.
To samo przeszłam jak próbowałam diagnozować problemy hormonalne, teraz mi doszły palpitacje serca i potencjalne arytmie wskazywane przez apple watch. Tymczasem kardiolog któremu powiedziałam o tym
@pianinka współczuję, tez się odbijam od wielu lekarzy, trzeba o wszystko walczyć i się wykłócać. Nawet dziś będąc na nocnej opiece dostałam pytanie czemu nie poszłam normalnie do lekarza, chociaż się okazało, że dobrze ze przyszłam, bo jednak coś mi się stało
To na pewno był lekarz? xd
@mirko_anonim: problem jest taki że w większości przypadków jednak jesteś i jak kobieta zobaczy że masz jakikolwiek problem to cię zostawi ¯\(ツ)/¯
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Jomasoo: Zawsze to samo, są zresztą statystyki pokazujące, że lekarze o wiele częściej zbywają młode kobiety z problemami zdrowotnymi i często dopiero poważne powikłania zwracają ich uwagę, czasem gdy jest już za późno.
To samo przeszłam jak próbowałam diagnozować problemy hormonalne, teraz mi doszły palpitacje serca i potencjalne arytmie wskazywane przez apple watch. Tymczasem kardiolog któremu powiedziałam o tym
otóż jest: @mirko_anonim (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Ten to ma same przypałybw życiu...
W dupie, w gębie, podobno również w obu dłoniach