Aktywne Wpisy

HoroLive +7
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

splinter96 +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Abojawiemcowpisac: Miałem podobny przypadek. Bardzo bolał mnie kręgosłup przy schylaniu. Na tyle, że podnosząc długopis z podłogi musiałem po niego kucać. Usłyszałem, że mam się nie schylać I skierowania nie dostałem.
źródło: IMG_4143
PobierzPrzychodzę na SOR, a te śmieci mi nie chcą Rentgenu zlecić. Mówią że to stłuczenie. Tłumaczę im że to nie boli jak stłuczenie i w necie wyczytałem, że takie objawy ma uszkodzenie chrząstki trójkątnej.
@Xuzoun:
To dopiero byłaby tragedia.
Zdarzały mi się sytuacje, gdzie lekarz rodzinny nie zadaje nawet pytań. Słuchają do momentu gdy usłyszą słowo-klucz, by wiedzieć, do kogo dać skierowanie. Oni są jedynie wertepami, które musimy pokonać, zanim pójdziemy do prawdziwego (zazwyczaj) lekarza.
Nie wspominam o sytuacji, gdzie lekarka prawie mnie zabiła; przez swoją rutynę, ignorancję i głupotę.
@chocolatebear: super argument geniuszu. równie dobrze możesz porównywać mechanika z kierowcą holownika.
Albo też kiedyś poszedłem do urologa i mówię Elo parówa mnie swędzi, a ten no to używaj prezerwatyw. 250 zł. Potem poszedłem do