Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Patrole obywatelskiej realnie wpływają na bezpieczeństwo

@SuperZenek: no na pewno.
Można sobie tylko wyobrazić jak bezpiecznie czuje się ktoś zza granicy mieszkający niedaleko tych pato patroli
  • Odpowiedz
@RAMBOnaBOSO:

Jeśli nie wpływa to bezpośrednio na twoje życie, to na ch*j się odzywasz? jedyny wniosek, że też jesteś z-----y ideologicznie i najlepiej przyjąłbyś rodzinkę ciapatych pod dach ;/ []

Brzmisz jak Sebastianek Pato patriota któremu dopiero co internet podłączyli xD
  • Odpowiedz
Patrole obywatelskiej realnie wpływają na bezpieczeństwo

@SuperZenek: masz tu patOl obywatelski ze Szczecina. Ciekawe jak by podniosło twoje bezpieczeństwo pojawienie się w ich polu widzenia w koszulce jakiejś drużyny, której nie lubią XD. Myślę, że nie pomogłoby twoje nawoływanie, że przecież jesteś Polakiem i to białym. Nie - jesteś w koszulce drużyny przeciwnej więc jesteś ŻYDEM i trzeba cie "skasować". XD
dominowiak - >Patrole obywatelskiej realnie wpływają na bezpieczeństwo

@SuperZenek: ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
poruszają wydumany problem

Musisz koniecznie przekazać tę informację Donaldowi Tuskowi, bo ten właśnie na podstawie wydumanego problemu zarządził przywrócenie kontroli na granicach z D i LT ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Vasek:
  • Odpowiedz
@SuperZenek: Najzabawniejsze w tych patrolach jest to, że ludzie biorący w nich udział to jest dosłownie ta sama najniższa kategoria człowieka, co ci pakole, oni dosłownie wszyscy siedzieli na tych samych skłotach, podczas niewolniczej tyrki na zachodzie XD Ja nie chcę mieć w Polsce trzeciej kategorii człowieka, jak Syryjczycy, czy Polacy pochodzący z patologii, bo jedni i drudzy robią w kraju syf. Ja tylko przypominam, że wyjazd tych brudasów na
  • Odpowiedz
@Worm91 nie wiem ile dni organizowali te patrole, ale nie jakoś długo i premier już zapowiedział kontrolę na granicy. O to mniej więcej chodzi w takich akcjach, żeby wymusić działanie polityków i to się udało zaskakująco szybko
  • Odpowiedz
@Worm91: tak jakby istnieje roznica miedzy urojonym problemem zaglady klimatycznej a inwazja imigrantow ktorzy popelniaja morderstwa i mozna zobaczyc to golym okiem, ale ok, cokolwiek tam w tej twojej chorej lewicowej glowce, zycze ci szczerze spotkania takiego wenezuelczyka w nocy w parku, ciekawe czy wtedy do ciebie dotrze
  • Odpowiedz