Aktywne Wpisy

MokebeElDursi +75
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

NaczelnyAgnostyk +687
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@SuperZenek: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Realnie negatywnie, tak.
@Worm91: u mnie zatrzymali jakiegoś śniadego z 2 tygodnie temu
potem przyjechała policja i zgarneła imigranta.
Cieszą mnie te inicjatywy natomiast wiadomo, że wśród tych grup są też patusy które chcą się tylko na.ierdalać.
@SuperZenek: Raczej powodują zagrożenie, bandy agresywnych tłuków angażują zasoby służb, które mogłyby być wykorzystane właśnie do zwiększenia bezpieczeństwa
@SuperZenek: zwłaszcza jak wpadną z ryjem do kebaba w Żyrardowie, bo nichuhu nikogo śniadego znaleźć nie mogli a robiło się już zimno wieczorem XD
@Hoisin_Sticky_Ribs: Już większej głupoty dzisiaj nie przeczytam i to nawet na tym portalu
Idealny pożyteczny idiota, dla jednych żeby osiągnąć doraźne polityczne korzyści, dla innych żeby wykorzystać to do osłabienia samego państwa.
Zresztą tweet Wolskiego bardzo dobrze wskazuje gdzie podobne ruchy były wspierane i kiedy, ktoś wyżej wskazał jeszcze okresy w historii Polski kiedy działo się podobnie, podpowiem że był to wiek XVIII że szczególnym naciskiem na jego druga połowe.
No chyba że uważasz że grupy kibicowskie lepiej sprawdza się w kontroli granicy niż służby państwa polskiego, albo wierzysz że te działają przeciw społeczeństwu, bo taki przekaz jest kreowany w mediach społecznościowych.
Na moje to tam już siedzą na miejscu rosyjscy prowokatorzy i tylko czekają by wywołać starcia między policja/SG a tymi patrolami, na pewno będzie
Nie, nie uważam, że takie oddolne ruchy powinny wyręczać służby, i zdaje sobie sprawę, że dla ruskich prowokatorów czy skrajnie prawicowych partii w obecnej sytuacji taka sytuacja jest bardzo korzystna i na pewno będą starali się ją wykorzystać na swoją korzyść, problem w tym, że jak to bywa podczas takich zgromadzeń jest pewnie dosyć spora część osób, które przyszły tam bo mają po prostu dobre intencje i chcą dobrze