Aktywne Wpisy

Bunch +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
stanley___ +2
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Chodzi oczywiście o patrole przy granicy, zdjęcie niepowiązane....
Ale Ostatnie Pokolenie przynajmniej nie przeszuka Ci samochodu, ani nie spróbuje pobić gdy w środku jest ktoś zbyt ich zdaniem opalony.
#granica #bekazprawakow
źródło: image
Pobierzjak chcesz dobrze dla Polski to co robisz w tym kierunku??? siedzisz przed kompem i piszesz głupie komentarze i tyle!
Dobrze, że przeszukują, a nóż widelec znajdą coś dziwnego np. b--ń i już można ich zgłosić └[⚆ᴥ⚆]┘
Ty chyba nie rozumiesz tej idei... a te twoje bojówki antyimigranckie już są i nazywają się PATROLE OBYWATELSKIE, jakbyś nie był taką amebą to byś wiedział,
@RAMBOnaBOSO: To dawaj adres, chętnie przeszukam ci chałupę. Oczywiście w dobrej wierze.
Nie rozumiem, jak można dobrowolnie i z taką lekkością
No przykro mi że wychodzą na pożytecznych idiotów, to niech się jakoś lepiej orientują czy coś zamiast wspierać akurat takie głupie inicjatywy.
Obie te grupy są tak samo poje**ne, i tak samo (bez)użyteczne.
Bandy bezwartościowych odpadów, które znalazły sobie misje i kreują się na bohaterów...
@SuperZenek: ha ha ha ha ha
Jedyne na co wpływają to upadek państwa.
no właśnie widzę jaki ty masz
@SuperZenek: Tu się zgodzę. Patrole obywatelskie realnie NEGATYWNIE wpływają na bezpieczeństwo tworząc napięcia społeczne aktywnie podminowując autorytet służb.
@RAMBOnaBOSO: Kuźwa, ja wizy pracownicze rozdawałem na lewo i prawo czy Wawrzyk, Rau i ekipa?
i po to są właśnie takie inicjatywy, bo kur j--a rząd wpuszcza wszystkich ... CHŁOPIE GDZIE TY KUR ŻYŁEŚ OSTATNIE KILKA LAT....
Rząd, Prezydenci miast non stop wprowadzają jakieś absurdy, z tym, że ludzie mają w----a i niech się dzieje, a za 10 lat obudzisz się z ręką w nocniku jak Francja, Anglia i W. Brytania, ale kur** takie LEWAKI jak ty tego nie kumają
Idź lepiej pograj sobie
No to ilu migrantów już zatrzymali? I czy to byli nielegalni migranci? Czy może jak tutaj?
A jakie to ma znaczenie? Gdyby jakichś zatrzymali miałbyś takie same zdanie na temat
Rząd Pis sprowadził nam kilkaset tysięcy inżynierów, po czym Matecki i Bąkiewicz organizują akcje, które mają za zadanie walczyć z efektami decyzji ich własnego rządu, nadwątlając jeszcze bardziej zaufanie do służb. Jeszcze kilkanaście miesięcy temu prawica dawała się pokroić za Straź Graniczną, dziś mieszają te służby z
Patrole są zaprzeczeniem bezpieczeństwa. To otumaniony motłoch z widłami i rządzą samosądu...
@SuperZenek: To nie jest pomoc. To anarchia i rozwalanie podstaw państwa - tak jak chce rosja. Każdy z nich to sabotażysta.