Wpis z mikrobloga

Widziałem jednego mema i tak mnie kopnęło. Grupa ludzi zatrzymuje ruch samochodowy, nie pozwala ludziom przejechać. Banda otumanionych ideologią. Nie mają do tego żadnych uprawnień. Nic tylko uprzykrzają życie ciężko pracujących ludzi.

Chodzi oczywiście o patrole przy granicy, zdjęcie niepowiązane....

Ale Ostatnie Pokolenie przynajmniej nie przeszuka Ci samochodu, ani nie spróbuje pobić gdy w środku jest ktoś zbyt ich zdaniem opalony.

#granica #bekazprawakow
Worm91 - Widziałem jednego mema i tak mnie kopnęło. Grupa ludzi zatrzymuje ruch samoc...

źródło: image

Pobierz
  • 108
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kremenaros:
jak chcesz dobrze dla Polski to co robisz w tym kierunku??? siedzisz przed kompem i piszesz głupie komentarze i tyle!

Dobrze, że przeszukują, a nóż widelec znajdą coś dziwnego np. b--ń i już można ich zgłosić []

Ty chyba nie rozumiesz tej idei... a te twoje bojówki antyimigranckie już są i nazywają się PATROLE OBYWATELSKIE, jakbyś nie był taką amebą to byś wiedział,
  • Odpowiedz
Dobrze, że przeszukują, a nóż widelec znajdą coś dziwnego np. b--ń i już można ich zgłosić []

@RAMBOnaBOSO: To dawaj adres, chętnie przeszukam ci chałupę. Oczywiście w dobrej wierze.

Nie rozumiem, jak można dobrowolnie i z taką lekkością
  • Odpowiedz
@henkgreen:

problem w tym, że jak to bywa podczas takich zgromadzeń jest pewnie dosyć spora część osób, które przyszły tam bo mają po prostu dobre intencje i chcą dobrze czy dla swoich rodzin czy sąsiadów, i nie są związane z żadnymi politycznymi opcjami.

No przykro mi że wychodzą na pożytecznych idiotów, to niech się jakoś lepiej orientują czy coś zamiast wspierać akurat takie głupie inicjatywy.
  • Odpowiedz
@SuperZenek: xD Ustawki ze sprzętem zdecydowanie lepiej wpływają na bezpieczeństwo, bo przynajmniej od czasu do czasu eliminują patojednostki.

Obie te grupy są tak samo poje**ne, i tak samo (bez)użyteczne.
Bandy bezwartościowych odpadów, które znalazły sobie misje i kreują się na bohaterów...
  • Odpowiedz
Patrole obywatelskiej realnie wpływają na bezpieczeństwo a pokolenie idiotów pogłębia problem z którym udają że walczą.

@SuperZenek: Tu się zgodzę. Patrole obywatelskie realnie NEGATYWNIE wpływają na bezpieczeństwo tworząc napięcia społeczne aktywnie podminowując autorytet służb.
  • Odpowiedz
@kremenaros:
i po to są właśnie takie inicjatywy, bo kur j--a rząd wpuszcza wszystkich ... CHŁOPIE GDZIE TY KUR ŻYŁEŚ OSTATNIE KILKA LAT....

Rząd, Prezydenci miast non stop wprowadzają jakieś absurdy, z tym, że ludzie mają w----a
i niech się dzieje, a za 10 lat obudzisz się z ręką w nocniku jak Francja, Anglia i W. Brytania, ale kur** takie LEWAKI jak ty tego nie kumają

Idź lepiej pograj sobie
  • Odpowiedz
@Worm91
No to ilu migrantów już zatrzymali? I czy to byli nielegalni migranci? Czy może jak tutaj?

A jakie to ma znaczenie? Gdyby jakichś zatrzymali miałbyś takie same zdanie na temat
  • Odpowiedz
@RAMBOnaBOSO:

i po to są właśnie takie inicjatywy, bo kur j--a rząd wpuszcza wszystkich ... CHŁOPIE GDZIE TY KUR ŻYŁEŚ OSTATNIE KILKA LAT....

Rząd Pis sprowadził nam kilkaset tysięcy inżynierów, po czym Matecki i Bąkiewicz organizują akcje, które mają za zadanie walczyć z efektami decyzji ich własnego rządu, nadwątlając jeszcze bardziej zaufanie do służb. Jeszcze kilkanaście miesięcy temu prawica dawała się pokroić za Straź Graniczną, dziś mieszają te służby z
  • Odpowiedz
@Yurusenai: Pewnie na oglądałem się za dużo tv skoro masz taki obraz takich partroli bo ja tam nikogo z widłami nie widziałem a tym bardziej żadnych samosądów. Od dawna wiadomo że tv robi papkę z mózgu więc dla swojego dobra wyłącz odbiornik.
  • Odpowiedz
@ZegnajPrzyjacielu: Realnie negatywnie to wpływają na bezpieczeństwo tacy ludzie jak ty a gdybyś bardziej się zgłębił w temat to pewnie byś wiedział że takie działania pomagają służbą bo ilość funkcjonariuszy jest ograniczona a im więcej ludzi patrzy na to co się dzieje na granicy tym bardziej jest bezpiecznie.
  • Odpowiedz
@muussk: Chyba opowiadasz o czymś co w ogóle nie jest związane z tematem więc nawet nie mam jak się do tego odnieść bo nie znam twojej historia o ustawkach ze sprzętem.
  • Odpowiedz
@editores: Jeśli pomoc służbom to dla Ciebie upadek państwa to może powinien pomyśleć o wyjeździe do Rosji raczej nie będziesz chciał by państwo nawet pomyślało o tobie byś w czymś im pomógł.
  • Odpowiedz