✨️ Obserwuj #mirkoanonim Witam, od kilku dni nie daje mi spokoju jedna rzecz. Na wstępie zaznaczę, że mam znajomych i znajome, ale nigdy nie udało mi się nawiązać bliższej relacji z płcią piękną a mam już 26 lat. Nie mam szczęścia w miłości ( ͡°͜ʖ͡°) Więc w czym rzecz spytacie się mnie. Otóż w ostatni weekend jeden z moich bliskich znajomych w rozmowie w 4 oczy oznajmił mi, że ma w pracy fajną dziewczynę o imieniu dajmy na to Zuzia("miła, spokojna dziewczyna, nie jest jakaś tam wiesz, itp.") i zaproponował, że może mnie poznać z nią jeśli chcę. Ja podziękowałem i szybko odmówiłem bez większej konwersacji. Następnie podchodzi do mnie bliska znajoma(która pracuje z moim znajomym) i również proponuje mi, że pozna mnie z Zuzią, dziewczyną o której mówił mi znajomy. Ja po raz kolejny odmówiłem. Rzecz w tym, że kojarzę tę dziewczynę z którą chcieli mnie poznać i znałem jej nazwisko. Normalna dziewczyna. Na fb nie mogłem jej znaleźć. Dopiero po zdjęciu wśród znajomych mojego znajomego na fb udało mi się ustalić, że ta dziewczyna ma męża od kilku lat i używa jego nazwiska. Pamiętam, że znajomy i znajoma czasami o niej rozmawiali podczas spotkań i zazwyczaj używali jej panieńskiego nazwiska. A ja nigdy nie mówiłem, że kojarzę tę dziewczynę. Nie wiem kurde o co tu chodzi, bo jestem w 99,99% przekonany, że to o nią chodziło. Imię i miejscowość w której mieszka zgadzają się. Ilość pracowników to góra 10 osób w dziale. I teraz powiedzcie o co tu kurka wodna może chodzić? Chcieli mnie ośmieszyć czy oni myślą, że ja jestem gejem? W mojej głowie zrobił się mały kwas, bo myślałem, że to są ludzie, którzy trzymają się z dala od takich intryg. A może po raz kolejny zawiodłem się na ludziach? Pozdrawiam! #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #zalesie
@mirko_anonim dlaczego niby znajomi mieliby cię próbować ośmieszyć w taki sposób? Masz już paranoję na punkcie swojego przymusowego celibatu, żeby wkręcać sobie takie rzeczy. Albo chodzi o inną Zuzię, a może rozstała się z mężem już jakiś czas temu i też szuka miłości.
Chcieli mnie ośmieszyć czy oni myślą, że ja jestem gejem?
@mirko_anonim: No sam z siebie robisz geja. To, że ktoś cię chce z kimś zapoznać to jeszcze nic zobowiązującego. Zamknij się w domu geju i nie wychodź najlepiej xD
✨️ Autor wpisu (OP): @extraordinary_seaman @troglodyta_erudyta @Enigmameister zapomniałem dodać, że nie jestem zainteresowany, ponieważ od paru miesięcy jestem na ostrym zakręcie w życiu i nie w głowie mi szukanie partnerki. Być może moi znajomi mają dobre intencje, ale w obecnym stanie nie jestem gotowy.
@mirko_anonim: Nie szukaj wymówek, to tylko spotkanie się, rozmowa, jakaś odskocznia od siedzenia i zamulania w domu, przecież ona cię nie zje, godzinka czasu cię nie zbawi i nie musi być od razu z tego niewiadomo co
✨️ Autor wpisu (OP): @nomariko @Mazowia @Enigmameister @extraordinary_seaman wiem, że to jest szansa na poznanie kogoś, ale tak jak wcześniej wspominałem, na 99,99% wiem o kogo chodzi. Ta moja znajoma trzyma się z nią dość blisko w pracy. Na fb ma nazwisko męża oraz status, że jest w związku. Ja nie tykam mężatek. Gdyby była po rozwodzie to drugie co by zrobiła to ogarnęła portale społecznościowe. Nie
szybki-badacz-3: Otóż to bardzo proste i wyjaśnię to w taki sposób, który jest również bardzo prosty. Skoro pytasz to znaczy, że zgadzasz się na to żebym odpowiedział. Odpowiedź jest prosta- zamiast rozmawiać i dopytać lecisz w swoje domysły i zamykasz się w swojej głowie. Wyjdź z głowy i zacznij żyć - zadawać pytania, rozmawiać, spotkań się z Zuzą j będziesz wiedział czy to ta dziewczyna a w dodatku - będziesz mógł z
26 lat, nigdy nie trzymał za rękę, ale jak ludzie chcą cię poznać z kimś, to bez myślenia odmawiasz, żeby ją stalkować, a później wymyślasz zakręty życiowe.
Nie myślałeś o udaniu się do specjalisty na rozmowę?
@mirko_anonim Idź i się z nią spotkaj a nie siejesz jakieś domysły i stalkujesz kogoś. Nie będzie odpowiadać to będzie to ostatnie spotkanie i tyle. O czym tu myśleć i rozmyślać zadając pytania na portalu ze śmiesznymi obrazkami?
wytrwały-wizjoner-59: OP Ty nie strzelaj wymówkami o życiowych zakrętach, bo to typowy mental przegrywa. Jak jest okazja, to się ją łapie, natychmiast.
Zagadaj do znajomych że zmieniłeś zdanie, jak ona taka fajna to niech Ci ją pokażą na FB - i wtedy bum, upewnisz się, że to ta dziewczyna, o której myślisz. A jak nie pokażą na FB - to idź na krótką kawę i po przywitaniu spytaj, czy ma /
Witam,
od kilku dni nie daje mi spokoju jedna rzecz. Na wstępie zaznaczę, że mam znajomych i znajome, ale nigdy nie udało mi się nawiązać bliższej relacji z płcią piękną a mam już 26 lat. Nie mam szczęścia w miłości ( ͡° ͜ʖ ͡°) Więc w czym rzecz spytacie się mnie. Otóż w ostatni weekend jeden z moich bliskich znajomych w rozmowie w 4 oczy oznajmił mi, że ma w pracy fajną dziewczynę o imieniu dajmy na to Zuzia("miła, spokojna dziewczyna, nie jest jakaś tam wiesz, itp.") i zaproponował, że może mnie poznać z nią jeśli chcę. Ja podziękowałem i szybko odmówiłem bez większej konwersacji.
Następnie podchodzi do mnie bliska znajoma(która pracuje z moim znajomym) i również proponuje mi, że pozna mnie z Zuzią, dziewczyną o której mówił mi znajomy. Ja po raz kolejny odmówiłem.
Rzecz w tym, że kojarzę tę dziewczynę z którą chcieli mnie poznać i znałem jej nazwisko. Normalna dziewczyna. Na fb nie mogłem jej znaleźć. Dopiero po zdjęciu wśród znajomych mojego znajomego na fb udało mi się ustalić, że ta dziewczyna ma męża od kilku lat i używa jego nazwiska. Pamiętam, że znajomy i znajoma czasami o niej rozmawiali podczas spotkań i zazwyczaj używali jej panieńskiego nazwiska. A ja nigdy nie mówiłem, że kojarzę tę dziewczynę.
Nie wiem kurde o co tu chodzi, bo jestem w 99,99% przekonany, że to o nią chodziło. Imię i miejscowość w której mieszka zgadzają się. Ilość pracowników to góra 10 osób w dziale.
I teraz powiedzcie o co tu kurka wodna może chodzić? Chcieli mnie ośmieszyć czy oni myślą, że ja jestem gejem? W mojej głowie zrobił się mały kwas, bo myślałem, że to są ludzie, którzy trzymają się z dala od takich intryg. A może po raz kolejny zawiodłem się na ludziach?
Pozdrawiam!
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Albo chodzi o inną Zuzię, a może rozstała się z mężem już jakiś czas temu i też szuka miłości.
O nic, idź i się z nią zapoznaj i zobaczysz co i jak a nie wymyślasz teorie i stalkujesz po fb
@mirko_anonim: No sam z siebie robisz geja. To, że ktoś cię chce z kimś zapoznać to jeszcze nic zobowiązującego. Zamknij się w domu geju i nie wychodź najlepiej xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Komentarz usunięty przez moderatora
wiem, że to jest szansa na poznanie kogoś, ale tak jak wcześniej wspominałem, na 99,99% wiem o kogo chodzi. Ta moja znajoma trzyma się z nią dość blisko w pracy. Na fb ma nazwisko męża oraz status, że jest w związku. Ja nie tykam mężatek. Gdyby była po rozwodzie to drugie co by zrobiła to ogarnęła portale społecznościowe. Nie
Odpowiedź jest prosta- zamiast rozmawiać i dopytać lecisz w swoje domysły i zamykasz się w swojej głowie. Wyjdź z głowy i zacznij żyć - zadawać pytania, rozmawiać, spotkań się z Zuzą j będziesz wiedział czy to ta dziewczyna a w dodatku - będziesz mógł z
z niefartem mordo
jak jesteś gejem to im to powiedz - nie ma czego się wstydzić, serioooo └[⚆ᴥ⚆]┘
Nie myślałeś o udaniu się do specjalisty na rozmowę?
Komentarz usunięty przez moderatora
Zagadaj do znajomych że zmieniłeś zdanie, jak ona taka fajna to niech Ci ją pokażą na FB - i wtedy bum, upewnisz się, że to ta dziewczyna, o której myślisz. A jak nie pokażą na FB - to idź na krótką kawę i po przywitaniu spytaj, czy ma /