@janekplaskacz: tu się mylisz. Po śmierci tego chłopaka jeden typ z pisu się oburzył. Nie pamiętam nazwiska, ale mówił, że sam też stracił dziecko. Jeden. Abstrakcja.
zapomniałeś o fakcie, że to nie był przypadkowy człowiek, tylko kolega matki z Platformy Obywatelskiej.
Ten "kolega" trafił do więzienia na rok przed pisowską akcją. Trzeba być naprawdę pisowską mendą bez zasad moralnych, żeby oskarżać skrzywdzone osoby tylko dlatego, że należą do tej samej partii.
I takie mendy jak matecki, szafarowicz czy duklanowski chcą uczyć innych o moralności.
już wkrótce będzie się przytulał z nowym prezydentem po ułaskawieniu XD Ale przynajmniej gówniarze mają swojego „niezależnego” prezydenta xD
@Gluptaki: po jakim ułaskawieniu? Przecież prokuratura Bodnara, nawet nie jest w stanie określić konkretnych zarzutów wobec niego, mało tego sam zrzekł się immunitetu, żeby ułatwić im sprawę i co? I nic. ( ͡°͜ʖ͡°)
@ivbefre: widziałem dzisiaj jak "brylował" w kanale zero, podczas jakiejś debaty pod granicą. Żałosny parch, mówił, iż powinniśmy wyjść z inni. Ha tfu na tego łysego grzyba
@ivbefre: TBH w dupie mam ból Terlikowskiego - sam przyłożył łapę do wyhodowania prawackich troglodytów tworząc frondę.pl, sam takich szmateckich promował. Zasiał wiatr, zebrał burzę.
Terlikowski to ciekawy przykład, że nawet największy fanatyk może odnaleźć rozum. Lata temu bym mu ręki nie podał a teraz coraz częściej zdarza mi się go czytać.
A mi sie wydaje że terlikowski właśnie sie nie zmienił. On zawsze miał własne poglądy, po prostu kiedyś jego poglądy wyglądały dla wszystkich jak ślepa wiara, a tymczasem ludziom tak już odebało że terlikowski właśnie jest głosem całkowitego rigczu i rozumu.
źródło: temp_file2367109561366232184
PobierzPo śmierci tego chłopaka jeden typ z pisu się oburzył. Nie pamiętam nazwiska, ale mówił, że sam też stracił dziecko.
Jeden. Abstrakcja.
Komentarz usunięty przez moderatora
@janekplaskacz: zapomniałeś o fakcie, że to nie był przypadkowy człowiek, tylko kolega matki z Platformy Obywatelskiej.
@sokal44 ja widzę tylko odpowiedź na atak i próbę wytłumaczenia z sytuacji, którą przerwał Marszałek Hołownia.
@IV_RP: Ja widzę, że masz problemy poznawcze
Ten "kolega" trafił do więzienia na rok przed pisowską akcją. Trzeba być naprawdę pisowską mendą bez zasad moralnych, żeby oskarżać skrzywdzone osoby tylko dlatego, że należą do tej samej partii.
I takie mendy jak matecki, szafarowicz czy duklanowski chcą uczyć innych o moralności.
A jeśli nie byłby to przypadkowy człowiek, tylko znajomy proboszcz? Wina rodziców, bo po co pozwalali dziecku do kościoła chodzić?
@van-der-staas: tak, też wina rodziców, że nie pilnowali swojego dziecka.
@Gluptaki: po jakim ułaskawieniu? Przecież prokuratura Bodnara, nawet nie jest w stanie określić konkretnych zarzutów wobec niego, mało tego sam zrzekł się immunitetu, żeby ułatwić im sprawę i co? I nic. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@IV_RP: Powiedz mi, jak stajesz przed lustrem to nie masz ochoty się zrzygać?
A mi sie wydaje że terlikowski właśnie sie nie zmienił. On zawsze miał własne poglądy, po prostu kiedyś jego poglądy wyglądały dla wszystkich jak ślepa wiara, a tymczasem ludziom tak już odebało że terlikowski właśnie jest głosem całkowitego rigczu i rozumu.