Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +55
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

#historia #teoriespiskowe #zydzi
źródło: 1000017244
Pobierz@saib75: to tzw. fakt medialny. Nie ma to, jak budować obraz świata na podstawie fałszywych memów.
@MiedzygalaktycznyMors: WTC to jeden z nielicznych tematów, gdzie prawda, fałsz i półprawdy są tak chętnie kolportowane przez autentycznie wszystkie strony, że to bajka. Kiedyś z kumplem interesowaliśmy się tematem, ziomek kuma znacznie lepiej angielski, też interesuje się polityką, generalnie wykształcony człowiek (i spokojny w przeciwieństwie do mnie) i wiele rzeczy w oficjalnym raporcie mu się kupy
A czy nie bylo tak ze jego syn i corka czy ktos tam z rodziny tez sie spóźnili bo akurat coś im wypadło?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PowiatowyBanan: no i jaka może być ta prawda w przypadku smoleńska?
@Cadfael: pewnie że Amerykanie maja nagranie rozmów tel, gdzie Kaczyński każe lądować bratu, mimo jego oporu że złe warunki, "bo kampania wyborcza"
@PowiatowyBanan: Taa jasne xD chyba w jednym z wielu streszczeń albo "opracowań".
Często się słyszy, że komuś coś nie pasowało - nikt nigdy nie wymienia co i gdzie.
Temat WTC został wyjaśniony i zamknięty lata temu i wszystko znalazło się w
Proszę, michnikowo-neuropejski trollu dostający 60gr za wpis.
@spere tych rozmów bym nie wykluczał, imo są bardzo prawdopodobne. Mówię, żadnej partii nie zależy na tym, by to wyszło,
@Elaviart: widziałem wiele komentarzy ludzi, którzy ciągnęli temat ale zostali zakrzyczeni m.in. przez oficjalną
@DrTRAPH0USE: Nie nie, oni to akurat wielki dom pod Wilkowyjami z dotacji unijnych postawili.
@PowiatowyBanan: oszczędzały na czym?
to rozumiem, że jest partia gwarantująca odejście od beznadziei. jaka? ( ͡º ͜ʖ͡º)