Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +387

reventon +98
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

W skrócie - zarówno szef departamentu jak i rekruterka ocenili mnie wysoko ale szefo jest do 23 czerwca na urlopie i dopiero po jego powrocie mogą podjąć dezycję. No i czekałem przez cały tydzień na urlopie na telefon ale się nie doczekałem. A dziś jest ostatni dzień w którym mógłby ten telefon otrzymać skoro w pon musiałbym złożyć wypowiedzenie.
Szkoda :( bo praca naprawdę super się zapowadala. Znacznie ambitniejsza niż to co robię teraz :( #pracbaza #korposwiat #smutnazaba
źródło: Zdjęcie z aparatu
Pobierz@pawelczixd: wtf.
zaznaczasz, np. 30 koła, żeby na rozmowie mówić 15 koła i myśleć, że jednak za dużo powiedziałeś, mimo że to było 2x mniej niż pierwotnie?
a rekrutacje to pole minowe, zwłaszcza jak robią to hrówy, które analizują jakim psem będziesz za 5 lat na podstawie koloru skarpetek, w których przyszedłeś. ( ͡° ʖ̯ ͡°)