Aktywne Wpisy

Steczny +737
Jak zobaczyłem reklamy zondy na tv republika i kanale zero oraz że finansowała prawicowe eventy takie jak CPAC to już wiedziałem że to scam by wydoić kasę od prawicowych mariuszy z brighton.
Pamiętajcie gdy polska prawica mówi o bogu/praworządności/patriotyzmie to znaczy że coś ukradła.
#gielda #zonda #kryptowaluty
Pamiętajcie gdy polska prawica mówi o bogu/praworządności/patriotyzmie to znaczy że coś ukradła.
#gielda #zonda #kryptowaluty

Umeraczyk +30

@mirko_anonim: W Czechach co druga ma na tinderze wbite że chce mieć dzieci i to tam normalne.
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Zero. Z danych statystycznych wynika, że w czasie, gdy Polacy mieli mniej miejsca do mieszkania robili więcej dzieci.
Komentarz usunięty przez moderatora
wziąwszy pod uwagę obecną sytuację gospodarczo/geopolityczną to w sumie się nie dziwię ludziom, że nie chcą się rozmnażać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Np. kradnę dlatego, że rząd doprowadził do tego, że mieszkania są za drogie. A prawda jest taka, że kradnę, bo nie chcę mi się pracować.
@Dwudziestydrugi: W sensie, że jest za dobrze na rozmnażanie? Polacy są obecnie najbogatsi, najwięcej konsumują i mają nawięcej metrów mieszkania na głowę w historii.
jak na moje to są średnie warunki na rozmnażanie, znaczy ciupciać można jak najbardziej ale wychowywać to już tak średnio
( ͡º ͜ʖ͡º)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta