Wpis z mikrobloga

@DawidOko: Ale... po co? Golf to takie niewiadomo co. Cupra lepiej jeździ i świetne czasy na torach robi + lepiej wygląda. Golf jest droższy i niczego lepszego nie oferuje. On ma chyba jeszcze jakąś śmieszną moc jeśli to nie clubsport
  • Odpowiedz
Ale... po co? Golf to takie niewiadomo co. Cupra lepiej jeździ i świetne czasy na torach robi + lepiej wygląda. Golf jest droższy i niczego lepszego nie oferuje. On ma chyba jeszcze jakąś śmieszną moc jeśli to nie clubsport

@cwlmod: To jest USA, tam za wiele hot hatchy w ofercie nie ma. W sumie poza tym Golfem nie wiem czy cokolwiek jest, bo Hyundai w N robi tylko Elantrę, Ford
  • Odpowiedz
@JC97: Tak mi się wydawało że stany, co powoduje że golf GTI w ogóle nie ma sensu. Przecież można tam kupić uzywkę mustanga z połowę ceny i śmigać czymś ciekawszym niż hot hatch.

A jak już to elantra N jest dużo lepszym sportowym autem nic golf :|
  • Odpowiedz
Przecież można tam kupić uzywkę mustanga z połowę ceny i śmigać czymś ciekawszym niż hot hatch.

@cwlmod: No ale jak ktoś chce hot hatcha, bo podoba mu się hot hatch to Mustang jest średnim zamiennikiem. Zresztą z opowiedzi OP wynika, że ten Golf to 2-letnia używka, więc Mustang w tej cenie musiałby być nie wiem, z 6-letni, a to już robi się stary samochód.

A jak już to elantra N
  • Odpowiedz
@open_or_die: Sam jesteś miernotą i właśnie dlatego napisałem odpowiedni wpis, żeby przestrzec wykopków, że bandyta drogowy nabył niebezpieczne narzędzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 6
Typowa Polska, wrzuciłem autko, które lubię i na jakie mnie było stać, a tu ludzie się burzą, jakbym im żonę chciał zgwałcić ( )
  • Odpowiedz