Wpis z mikrobloga

No cóż, jak ktoś FWD za 250k próbuje pchać to nie dziwne, że nie schodzi.

@JC97: Podśmiechujki z cen hondy to osobna kwestia.

Jak się nie umie czytać to potem pisze się jakieś bzdury. Nigdzie nie napisałem, że Golf jest ładny. Jest nijaki, a więc i tak lepszy pod tym względem niż brzydka Elantra.

Na to samo wychodzi. Nie
  • Odpowiedz
Na to samo wychodzi. Nie masz gustu.

@cwlmod: To ty twierdzisz, że Elantra jest ładna.

Ja stwierdziłem fakty, a ty się obraziłeś na
  • Odpowiedz
@JC97: Chłopie, zesrałeś się o golfa czyli najnudniejsze auto na rynku aut "sportowych. Ja już naprawdę nie muszę więcej dopisywać. Zaoram cię tylko jeszcze jednym faktem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No ma i co z tego? Dzisiaj odkryłeś, że Audi generalnie prowadzą się c-----o?

Audi rs3 nie prowadzi się hujowo tylko hyundai prowadzi się prawie jak Mpower. Audi rs3 to obecnei totalny dominator w segmencie hot/super
  • Odpowiedz
Chłopie, zesrałeś się o golfa czyli najnudniejsze auto na rynku aut "sportowych. Ja już naprawdę nie muszę więcej dopisywać. Zaoram cię tylko jeszcze jednym faktem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: Kolejna projekcja. Sam się zesrałeś i wyskakujesz na chłopa, że nie kupił czegoś innego XD

Audi rs3 nie prowadzi się hujowo tylko hyundai prowadzi się prawie jak Mpower. Audi rs3 to obecnei totalny dominator w segmencie hot/super hatchy. Ty po
  • Odpowiedz
RS3 liderem hot hatchy kiedy na rynku jest Golf R. Hyundai FWD prowadzący się jak M Power, które FWD nie ma i nigdy nie będzie miało.

@JC97: O kurde, no aż takiego poziomu bezmyślności i niewiedzy to się nie spodziewałem: golf R lepszy od rs3 xD

Nie wypowiadaj się lepiej więcej w temacie samochodów.

Kolejna projekcja. Naprawdę to idealnie do ciebie pasuje wieśniaku
  • Odpowiedz
O kurde, no aż takiego poziomu bezmyślności i niewiedzy to się nie spodziewałem: golf R lepszy od rs3 xD

@cwlmod: Jak się kiedyś przejedziesz to zobaczysz, a teraz wracaj do walenia konia do koreańskiego absolutu FWD z prowadzeniem "jak M Power" XD
  • Odpowiedz
@JC97: Buahaha niezły odklejeniec jesteś xD

Regularnie jeżdżę na torach i testuję różne sportowe auta. Jeśli ty dzbanie nie wiesz, że golf r ma ten sam napęd, ale gorszy silnik, zaiweszenie i hamulce od rs3 to naprawdę, przestań się ośmieszać motoryzacyjny przegrywie xD
  • Odpowiedz
że golf r ma ten sam napęd, ale gorszy silnik, zaiweszenie i hamulce od rs3 to naprawdę, przestań się ośmieszać motoryzacyjny przegrywie xD

@cwlmod: Chłop co nie ogarnia, że lżejszy silnik przy takim rozkładzie masy daje lepsze prowadzenie będzie tu kogoś wyzywał. Co za odklejenie XDD
  • Odpowiedz
przeciez te auto wyglada tragicznie :D

@tomszczyk: kwestia gustu. Ale lepiej jeździ i nie ma antyludzkiego wnętrza, które sam producent nazwał "błędem" ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@bidzej: Analogicznie Focus 1.0 i Golf R są w tym samym segmencie, ale konkurencją nie są. Jak ktoś chce hatcha to kupi Golfa, a nie Elantrę, która hatchem nie jest, jak chce sedana to Elantra jest jedną z opcji.
  • Odpowiedz
Analogicznie Focus 1.0 i Golf R są w tym samym segmencie,

@JC97: gdzie tu jest analogia?
Golf GTI i Elantra N to są kompakty, różnią się kształtem bagażnika (Elantra to w zasadzie i30 w sedanie). Oba mają podobne napędy, silniki o prawie identycznej pojemności, tej samej technologii, i podobnych osiągach, oba mają sportową charakterystykę, oba służą do tego samego. To, że ci się to jakimś sposobem nie mieści w głowie
  • Odpowiedz