Aktywne Wpisy

say-my-name +14
Nie rozumiem po co ładne dziewczyny wgl pchają się do takiego programu jak #rolnikszukazony
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
Weroniczka jest świetną laską, więc na brak zainteresowania raczej nie może narzekać, a tu zgłasza się do programu bo jej się niby łysy spodobał. No chyba że się na te hektary połasiła albo atencje..
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-11-23_231720_www.facebook.com
Pobierz
Powiedzcie mi czy to ze mną jest coś nie tak? Mam dziewczynę i spotykamy się głównie w weekendy, ja chcę spędzać ten czas jakos atrakcyjnie myślę o różnych wyjazdach, wyjściach chociażby do kina, a ona tylko w domu by siedziała i oglądała coś na netflixie czy scroll tik toka, myślałem, że jak będę w związku to będę spędzał czas fajnie a tu się okazuje, że weekendy mam takie same w chacie tylko

I uwaga... Nagle, po 5 latach brania psychotropów okazało się, że mogę w końcu schodzić z dawka i moje życie jest względnie znośne! Nie żadne "idź pobiegac", tylko jednak poczucie że dla kogoś jestem najważniejsza kobieta na świecie...
Uciulalismy w końcu na wklad własny, więc teraz pozostaje znaleźć coś sensownego.
Z tym, że dziecka mieć nigdy nie będę jakoś się pogodziłam. Niebieski by chciał, ale No niestety ja już trochę starawa jestem xD lvl 30, cukrzyca, praca 12-20 uniemożliwiająca posiadanie rodziny, w dodatku najniższa krajowa na umowie, wiec macierzyński odpada.
Tak czy inaczej w końcu pomału, życie się układa. Powinnam mieć już mieszkanie, dziecko i męża w wieku 25 lat, ale No tak wyszło że nie wyszło i trudno...
#wygryw #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #zareczyny #slub #pracbaza #redpill #depresja #psychologia #przegrywa (dla zasiegow)
Z drugiej strony facetom po 35 r.z. tez spada jakość nasienia
"Powinnam mieć już mieszkanie, dziecko i męża w wieku 25 lat" nie wiem kto dzisiaj jest w takiej sytuacji, chyba że dziedziczy mieszkanie - nierealistyczne oczekiwania to super karma dla depresji
jak doczytałem że masz 30 to
@macmat55 jw. Choroby współistniejące xD no i nieogarnieta praca której nie bd zmieniac
@Kanarynka: to wcześniej wystarczająco Ci tego nie okazywał?
Powinnaś już mieć przynajmniej 3 dzieci... wstyd. Tak serio to rozumiem czemu latasz na psychotropach, jak narzucasz sobie taki sposób myślenia.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-24 230850
Pobierz@KotZWorka co mają psychotropy do rozwodu xD