Aktywne Wpisy

DziobakPepe +92

vieniasn +68
NIE NO PANOWIE TO NIE SĄ WARUNKI DO ŻYCIA DLA BIAŁEGO CZŁOWIEKA
źródło: 1000054186
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000054186
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chciałbym kupić mieszkanie w mieście TOP5, aczkolwiek nie śpieszy mi się z zakupem, bo mam gdzie mieszkać za darmo. Mam 350k na koncie, chciałbym kupić jakieś 60-70 metrów, 3-4 pokoje, więc zakładam, że potrzebny będzie milion.
Rozważam dwie opcje:
1) Poczekać rok-dwa i dopiero kupić mając około 500k na koncie - wezmę wtedy mniejszy kredyt, zapłacę mniejsze odsetki, a tak jak wspomniałem, nie zależy mi na czasie bo nie płacę komuś na wynajem i nie tracę przez to pieniędzy.
2) Kupić teraz lub w najbliższym czasie i wziąć 600-650k kredytu - zapłacę większe odsetki, ale mogę się uchronić przed wzrostem cen.
To czego się boję - nie chciałbym skończyć w ten sposób, że poczekam chwile i mieszkanie, które teraz kosztuje milion, za dwa lata będzie kosztować półtorej miliona. Biorąc pod uwagę jak mieszkania skoczyły, może tak być. W 2019 roku kupiłem kawalerkę za 200k a teraz takie same chodzą po 500k i to w dodatku te tańsze.
Dziękuję za wszelkie wskazówki od specjalistów w temacie.
#nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
ceny ofertowe sa ofertowe, moga wzrosnac gdy transakcyjne spadaja, lub spadac gdy transakcyjne rosna, w zasadzie wiele nie
źródło: image
Pobierzniestety jak to okazja to szybko sie znajdzie ktos z gotowka