Aktywne Wpisy

Ryksa +12
Fakt, że nie mam dzieci jest dla mnie tak zajebisty. W ogóle nie muszę się martwić, że planeta płonie i świat się zmienia. Dotyczy to tylko mnie i nikogo innego. O nic nie trzeba się martwić bo, w najgorszym przypadku się zabije i tyle ( ͡° ᴥ ͡°)

lubie-sernik +14
Nie wiem czy ktoś może kojarzy jak wrzucałem w sobotę na nocnej zdjęcia z klubu.
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Wyjście do klubu kosztowało mnie prawie 8000 złotych. Biorę leki i nie powinienem pić, wypiłem dużo i mnie okradli.
I nic z tym nie zrobię bo nawet nic nie pamiętam. Jeszcze w ryja dostałem, nie wiem gdzie i od kogo i dlaczego.
W każdym razie nie pije już alko w p---u
Od razu powinni dawać 15 pkt i 3000 zł kary za takie cos.
#samochody
źródło: 1000017531
PobierzWszystko ma homologację, więc niema zbytnio jak za to dać mandatu, chyba że zamiast automatu miał wyłączone całkowicie.
@sayanek: to akurat nie podlega homologacji, można sobie zrobić automat co przełącza światła tylko we wtorek i tez przejdzie,
z reszta w instrukcji mają wpisane że kierowca musi kontrolować i włączać samodzielnie światła jeżeli warunki są takie aby były włączone,
Mandat jak najbardziej się należy
@sayanek: w nowych autach po someip hulają serwisy pobierające dane z kamery, które oceniają stan pogody czy widoczność na kamerze. Teraz pytanie, w jaki sposób ten broadcast interpretują moduły bezpieczeństwa odpowiedzialne za światła. Ergo, oprogramowanie oprogramowaniu nierówne.
Powiem więcej. W takim deszczu, zwłaszcza na drogach szybkiego ruchu, powinien być obowiązek używania z tyłu świateł przeciwmgielnych.