Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +452
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

Salido +244
Minął 23. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 7 wypadków śmiertelnych w których zginęło 7 osób.
103 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
106 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.

źródło: 1-453841-8
Pobierz
https://wykop.pl/wpis/81947057/deweloper-matexi-juz-publikuje-ceny-w-nowej-inwest
Stać nas xD
110 m2 w Chicago za 690k PLN:
#nieruchomosci #warszawa
#nieruchomosci #warszawa
źródło: obraz
PobierzBtw mam ciotke z wujem co kupiła pod Chicago na przedmieściach dom 150m2 pare lat temu za 200k$ a zarabia na zwykłym sprzątaniu 5k$ miesięcznie, nie wiem w sumie ile jej mąż. Garaż cały z------y śmieciami z amazona, wakacje w
źródło: waldemar-buda-program-deweloper-plus
PobierzNie mówię, że w USA nie jest lepiej, ale w tym przypadku to czarna dzielnica, dlatego cena jest jaka jest.
To jest pełna cena? Ile później za to podatku trzeba płacić? Musi w tym być przecież jakiś haczyk.
Komentarz usunięty przez autora
@dsomgi00: jaki ty jesteś światowy xD Sam w niemczech, rodzinka w USA, szacun ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@MamMalegoSiurka
Dom za $200k przy zerowych stopach kilka lat temu? Nie było problemu przy dwóch dochodach, nawet niskich.
A w USA przy nieruchomościach nie trzeba też jakiegoś taxu dopłacić? Nie żebym bronił sytuacji w Polsce xD
To jest też straszne u nas mamy najniższe metraże na osobę też w UE. Ceny może kiedyś się ogarną, można mieć nadzieję ale nawet wtedy zostaną g---o klitki nieustawne z oknami po jednej stronie.
@MamMalegoSiurka wystarczy, że mam dostęp do internetu i mogę sobie np. na zillow zobaczyć ile na przedmieściach 20km od Chicago kosztują domy i to po dzisiejszych cenach, a co dopiero przed 2019 rokiem xD.
@dsomgi00: napisałeś: "Sam kończę studia za rok i wyjeżdżam na gotowe do rodziny w Niemczech."
Nie skończyłeś studiów? Powtarzasz rok?