Wpis z mikrobloga

@rzzz: No dobra, ale w Chicago w korpo zarobisz 100k$ rocznie, a w Wawce 100kzł rocznie. A nie czekaj, nadal wychodzi c-----o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw mam ciotke z wujem co kupiła pod Chicago na przedmieściach dom 150m2 pare lat temu za 200k$ a zarabia na zwykłym sprzątaniu 5k$ miesięcznie, nie wiem w sumie ile jej mąż. Garaż cały z------y śmieciami z amazona, wakacje w
  • Odpowiedz
ciotke z wujem co kupiła pod Chicago

@dsomgi00: jaki ty jesteś światowy xD Sam w niemczech, rodzinka w USA, szacun ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@dsomgi00 ciekawe ile z tych jej opowieści o sukcesie, to prawda a ile to poza żeby nie wyjść na przegrywa przed rodzinką. Chyba że na serio wierzysz w te bajki cioci, że sprzątaczka w USA może sobie kupić 150 m2 mieszkania ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@rzzz: @dsomgi00

A w USA przy nieruchomościach nie trzeba też jakiegoś taxu dopłacić? Nie żebym bronił sytuacji w Polsce xD

To jest też straszne u nas mamy najniższe metraże na osobę też w UE. Ceny może kiedyś się ogarną, można mieć nadzieję ale nawet wtedy zostaną g---o klitki nieustawne z oknami po jednej stronie.
  • Odpowiedz
@siepan: kiedy i gdzie napisałem, że mieszkam w Niemczech? To że znam niemiecki nie znaczy, że tam mieszkam
@MamMalegoSiurka wystarczy, że mam dostęp do internetu i mogę sobie np. na zillow zobaczyć ile na przedmieściach 20km od Chicago kosztują domy i to po dzisiejszych cenach, a co dopiero przed 2019 rokiem xD.
  • Odpowiedz
kiedy i gdzie napisałem, że mieszkam w Niemczech?

@dsomgi00: napisałeś: "Sam kończę studia za rok i wyjeżdżam na gotowe do rodziny w Niemczech."

Nie skończyłeś studiów? Powtarzasz rok?
  • Odpowiedz