Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +253
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

karolcia_wu +287
źródło: 1000058632
Pobierz

źródło: yu9t57
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
ustawa, która w ogóle nie wpłynie na funkcjonowanie 95 % społeczeństwa, ale pewnie jakieś homofoby i tak się zesrają xD
źródło: dxrgsarg
Pobierza teraz równy wiek emerytalny, tak?
@Kermit11: No i komu to przeszkadza? Chca ulatwic wiele rzeczy biora slub, nie chcą nie biorą. Its that simple.
@CipakKrulRzycia: Ale lesbijkom nikt nie zabrania brac slubu z facetem tak jak hetero kobiecie nikt nie zabrania brac slubi z facetem.
Maja dokladnie te same prawa.
Co dalej? Dasz slub komus kto sie zakochal w swoim wale z koldry? Nikt nikomu nie broni kochać kogo sie chce.
Polska byla krajem, ktory juz w 1918 nie karał
Oczywiście mogę się mylić i nie byłoby to takie proste ale bez tej całej tęczowej otoczki to związki partnerskie łatwiej przeszlyby moim zdaniem.
@Kermit11: a ja wiem, bo nawet ta ministra pcha flagi lgbt i o nich gliwnie pisze, zamiast mowic o glownej grupie. Do tego parady i miesiac dumy zawlaszczyly sobie wlasnie te chore grupy