Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do #rozowepaski.
Czy mężczyzna 197cm ma u was duży handicap? Pomijam inne aspekty jak sylwetka, twarz, wykształcenie, zarobki, charakter. Sam wzrost. Słyszysz "ten facet ma 197 cm wzrostu" i co czujesz?

#s--s #wygrywa #zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

Co czujesz?

• Chciałabym poznać tego faceta 27.0% (10)
  • Jestem nawet lekko podniecona 29.7% (11)
  • Muszę go poznać! Wysocy faceci są tacy sexy! 43.2% (16)

Oddanych głosów: 37

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to bardzo zależy. Jestem kilka cm wyższy od Ciebie i płeć piękna zawsze to kręciło. Kolega tego samego wzrostu nie miał powodzenia bo dziwna budowa ciała i inne rzeczy. Jak nie jesteś chociaż normikiem to wzrost nie pomoże miras
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jestem krasnalem więc za sam wzrost jakbym miała oceniać to bym go odrzuciła od razu. Gdyby jednak charakter był możliwy do brania pod uwagę to dałabym mu szansę by dał się poznać, ale raczej nie traktowałabym wysokiego wzrostu jako atut tylko minus
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
spostrzegawczy-kronikarz-52: Mirabelko

ale raczej nie traktowałabym wysokiego wzrostu jako atut tylko minus

Tylko, że ty jesteś starszej daty. A dzisiaj są inne standardy u kobiet. Tak jak były inne u twojej babci, inne u twojej matki jak i u ciebie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w moim pokoleniu też się naśmiewano z niskich mężczyzn i to raczej robili głównie mężczyźni mężczyznom. Na portalach randkowych też w moim pokoleniu kobiety niektóre pisały że facet ma być powyżej jakiegoś wzrostu i takie rzeczy też zbudowały w moim mężu czy kilku znajomym kolegom lekkie kompleksy w tym względzie. Sęk w tym że o ten wysoki wzrost zawsze zabiegały kobiety o mentalności ameby co traktowały faceta jak maskotkę do
  • Odpowiedz
Dzisiejsze pokolenie Z to zupełnie inna bajka - tak jak z tą babcią. Chyba rozumiesz. Ja jestem z tego pokolenia i nie raz wprost mi powiedziano, oraz naśmiewano z mojego wzrostu przez kobiety, pozdrawiam

@mirko_anonim: Znam związki Zetek, w których ona jest równego wzrostu bądź wyższa, to bardziej chodzi o ich sposób bycia. Oni są zabawni, mają dystans do siebie, a przy tym są uważni i otwarci. Nie wiem jakiego
  • Odpowiedz