Aktywne Wpisy

RicoElectrico +160
K r a f t o w a mąka xDd
#niewiemjaktootagowac
#niewiemjaktootagowac
źródło: 1000077648
Pobierz
OrzechowyDzem +105
Siemanko. #chwalesie regałem na książki lub jak kto woli biblioteczką - prawie 3m dębowego mebla na przechowywanie książek. Całość klejona, żadnych oczywiście wkrętów, gwoździ etc. Wnosiliśmy to na 1p w pięciu a i tak sufit trochę ucierpiał :D luzu do sufitu jest dosłownie kilka mm, więc najtrudniejsze we wnoszeniu było ustawienie regału poziomo w celu dosunięcia do ściany.
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
#stolarstwo #meble #krakow #wieliczka
źródło: obraz
Pobierz

Czy jak się nie ma dużego kapitał jest w ogóle jakiś sens się bawić w #gielda?
Jak macie kilka milionów to pewnie wrzucenie tego na etf albo jakieś spółki które robią 5-10% w rok to spoko opcja
Ale będąc biedakiem poza jakimiś penny stockami z potencjałem na 5x-10x to ta zabawa nie ma sensu?
Poświęcenie czasu na jakiś research itp żeby później zarobić kilka k PLN i to jeszcze jak faktycznie wszystko się uda to się chyba nie spina. xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: A co, z mniejszego wkładu nie można zarabiać po 5-10% w rok? Kto ci powiedział, ze jak masz mało, to musisz bardziej ryzykować i liczyć na kilkukrotne pomnażanie kapitału w krótkim
Jak wrzucisz kilka milionów i bedzie bessa spadnie Ci stan konta o milion, to przynajmniej bedziesz wiedzial jak reagowac
Moteda ałych kroków najlepsza
lepiej miec dodatkowe 300 zl niz nie miec bawiac sie mniejszym kapitalem.Tak to kasa lezy Ci na koncie i nic z tego nie masz.
Co tu wgl rozkminiac
Inwestuję i oszczędzam kilka lat. Zebrałem w
Jak suma ktora Ci wyjdzie bedzie dla Ciebie zadowalajaca to probuj inwestycji jak nie to przeznacz czas na rozwoj zeby zarabiac wiecej i wtedy za rok powtorz cwiczenie.
@mirko_anonim: I to jest najwieksza głupota. Lepiej wrzucić kasę na ETF na szeroki rynek o niskich kosztach, a resztę czasu poświecić na coś pożytecznego.