Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +183
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

Jako pierwsza miała "achievementy" w formie tytułów,
Zajebiste eventy gdzie chiński nowy rok był moim ulubionym,
Każda profesja miała ponad 100 skilli, gdzie wybierało się 9 i można było wybrać drugą profesję i mieszać różne kombinacje,
Można było dodać 7 innych "bohaterów" którymi też dało się sterować jak w jakiejś strategii, normalnie również im wybierałeś buildy i ekwipunek,
Było z 10 systemów pvp, jeden z lepszych to walka bohaterów czy walka frakcji, w jednym trybie pamiętam, że dało się wygrać zajebiście drogie itemy.
Takiej drugiej gry już nie będzie bo dla przeciętnego gracza jest zbyt skomplikowana, a szkoda bo nie ma takiego drugiego MMO które by mi tak siadło.
#mmo #mmorpg #guildwars #guildwars2 #gry #retrogaming
źródło: 1000028036
PobierzW jedynce miałem ekstra zbudowanego na pvp. Gdy kupiłem drugą część, zrobiłem może 15 godzin i mi się znudziło.
Jedyneczka TOP i szkoda, że pod pewnymi względami (głównie pvp) druga część okazała się gorsza.
Za to w dwójeczce myślę, że na uwagę zasługuje
-system walki - koniec z staniem w miejscu jak kołek, bieganie nie przerywa castingu
-megaserver w pve - brak pustych światów jak w
meta eventy plus puzzle były spoko, dwójka miała swoje zalety, Super Adventure Box na przykład to był majstersztyk.
@Rythlock W sumie na fali popularności PoE gdzie PoE z drzewkami jest bardziej skomplikowane to może
@UczesanyPedryl:
To też. Chodziło mi to, że jak wchodzi np. nowy dodatek to nie ma żadnego downtime na serwerach. Po prostu pojawia się komunikat, że nowy patch wszedł i gra uruchomi się ponownie za XX minut. Możesz na spokojnie skończyć robić jakąś instancję, albo od razu zrestartować, pobrać patcha i grać na nowej wersji. Nie ma przerwy technicznej na X godzin
Do dziś próbuję uratować Ascalon przed Charrami... Wierzę, że w końcu odmienie los tego królestwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)