Aktywne Wpisy
schwarzstork +31
Rzadko cokolwiek piszę na vikopie wolę lurkować ( ͡º ͜ʖ͡º), tym bardziej na nocnej, ale tknęło mnie to się pochwalę że mi właśnie 30-tka stuknęła ʕ•ᴥ•ʔ

Lolenson1888 +149
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz

#lodz #gay
źródło: 1000026289
PobierzAnetka z HRu musi jakoś uzasadnić, że coś tam robi dla firmy
@PumpkinBill: O nie, ludzie mają dość propagandy i wiecznego przyzwalania na wszystko pewnej bardzo wąskiej grupie społecznej, jak to możliwe? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Sandrinia: tu Polska jest, co mnie obchodzi jakaś Skandynawia? W Skandynawii też nie przeszkadzało sprowadzanie Afroamerykanow, islamistow i teraz mają fajowe strefy no-go. To nam też ma nie przeszkadzać? Uczelnia jest finansowana ze środków publicznych. Ty se wieszaj co chcesz
@teoretyk_peklunku: tak, cieszę się że pojąłeś, dziękuję
@MikiGRU: czego dowodem jest piana na pysku z powodu tęczowej flagi
@r5678: a bycie gejem to jest w ogóle jakiś "pogląd" albo "szkodliwa rzecz", czy o czym konkretnie mówisz?
@bonusickK: a to flagę powiesił ktoś wbrew władzy uczelni, czy powiesił ją ten kto "ma władzę"?
Żadnej watykańśkiej maryjskiej ukraińskiej lgbt+