Aktywne Wpisy

MonazoPL +139
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
thorgoth +663
Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz

#lodz #gay
źródło: 1000026289
Pobierz@rolnik_wykopowy: a po co czytać czyjeś prawicowe """poglądy"""? może ktos nie po to tu wchodzi?
niestety czarna ma ograniczoną pojemność wiec odradzała bym tam wrzucać jak leci, bo potem ciężko to posprzątać
@camelinthejungle: Aha. Gdzie ta rewolucja i homokomanda?
@camelinthejungle: I co z tą inicjatywą, nie mógł się dogadać z własnym obozem?
@MikiGRU: jak komuś przeszkadza flaga reprezentująca "określone poglądy" do tego stopnia, że ją bezprawnie zrywa, to w takim razie oznacza że....? Jest tolerancyjny ale mu się nudziło? Czy jak to interpetować?
@kiedystubylamaleucieklam: ale w intrenecie nie ma żadnej rozmowy, jest tylko wylewanie hejtu, frustracji, szczucie. Ty serio myślisz że jakiegoś wykopka dostającego piany na pysku z powodu "tęczowej szmaty" przekonają jakiekolwiek argumenty? Po co ktokolwiek miałby czytać ten ściek? Jedynie moderacja powinna bo za to im płaca, jeśli ich
@bonusickK: pelna zgoda, mam dość tego że w polityce są tylko prawaki oraz libki przymilające się do prawaków, a jakieś błahe centrol-lewicowe poglądy są atakowane jako "lewactwo"
@camelinthejungle: pudło, przyczyną jest neoliberalizm który robi dobrze tylko właścicielom kapitału, a prawaki nakręcają wojnę kulturową pod pretekstem "naprawienia" tego problemu
@Supertunia: To skoro pracują z wami i są lubiane to po cholerę wpychać tęczową propagandę do firmy?
@wojtas_mks: to coś słabo są lubiane, skoro ich flaga to "tęczowa propaganda"
@teoretyk_peklunku: kiedy na wykopie zrównasz symbole religijne w świeckim państwie, do symboli dyskryminowanej mniejszości której wspieranie jest z#sranym obowiązkiem państwa, bo jedno i drugie to "symbol":
źródło: pp,504x498-pad,600x600,f8f8f8.u4
Pobierz